Putin’i gölgede bırakan bir muhalefet…

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dünkü grup konuşmasında, Rus uçağının düşürülmesi sonrasında muhalefetin, özellikle de CHP'nin tepkisini eleştirirken, Paris ile Ankara saldırısını yeniden mukayese...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dünkü grup konuşmasında, Rus uçağının düşürülmesi sonrasında muhalefetin, özellikle de CHP'nin tepkisini eleştirirken, Paris ile Ankara saldırısını yeniden mukayese etti, net bilgiler verdi. Ortaya çıkan manzara iç karartıcıydı.
Sayın Kılıçdaroğlu'nun, sınırlarımızı ihlal eden ve Rus savaş uçağının düşürülmesi sonrasında yaptığı açıklamalara bir bakalım.
“Suriye'de geldiğimiz nokta herkesin kazandığı ama Türkiye'nin kaybettiği noktadır. Sınırımızı ihlal etti diye Rusya'nın uçağını düşürdünüz. Peki bu tabloyu kim yarattı? Düşürülen uçak sonrası arka arkaya tutarsız açıklamalar yapılıyor. Böyle bir yönetim Türkiye'ye ve bölgeye felaket getirir. Bölgede taraf olan devletlerin sağduyuyla hareket etmesi gerekir.”

Ve…
“Kaldı ki, Türkmenlere de yeteri kadar sahip çıkılmadı.”
Gayrı milli ve gayrı yerli olmanın sözlük tanımı bu açıklamalarda saklı…
Ama tersten.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 278 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar