Beyaz Adam hoşlanmadı..

Ülkede bir gerginlik olduğu, bu gerginliğin bir ateş topuna dönüştürülerek ülkenin ihtiyacı olan reformları gerçekleştiren AK Parti'nin önüne bir cüruf yığını döktüğü...

Ülkede bir gerginlik olduğu, bu gerginliğin bir ateş topuna dönüştürülerek ülkenin ihtiyacı olan reformları gerçekleştiren AK Parti'nin önüne bir cüruf yığını döktüğü ortada. Bu yığın temizlenmeden, belli ki reform sürecinde sıkıntı yaşanacak. Dolayısıyla, AK Parti'nin “bu sorunun müsebbibi ben değilim, beni ilgilendirmez demesi” de mümkün değil ki, zaten partinin de böyle bir tavrı yok.
Yok ama, AK Parti kendisine kurulan tuzaklara direnir ve onlara karşı koyar, bu “meşru müdafaa” sürekli olarak “kutuplaşmayı arttırma” yaftası yerken, bu işi başarmak da o kadar kolay değil. Ortaya derinlikli bir strateji koymak gerekiyor.

Gezi kalkışması ile farklı bir faza geçen harekât, tüm muhalefet partilerinin, yerli ve yabancı medya tröstlerinin aynı hizaya gelmesini sağladı. Bu ittifak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Selahattin Demirtaş'ı yarışa sokarken, aslında genel seçimlere dönük “birşey” deniyordu. Sayın Erdoğan'ın birinci olmasa ikinci turda yüzde 60'la seçileceği kesindi. O yüzden asıl strateji, 7 Haziran Genel Seçimleri'ne dönüktü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 259 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 278 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 491 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.992 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar