Doğa Okulları’nın cevabı

Eğitimin ne kadar önemli olduğunu FETÖ'nün 15 Temmuz kanlı darbe saldırısı bir kez daha gösterdi. O gece, "Altın nesil" diye yola çıkanların eğitimi kirleterek nasıl halkını bombalayan "Katil nesil"e...

Eğitimin ne kadar önemli olduğunu FETÖ'nün 15 Temmuz kanlı darbe saldırısı bir kez daha gösterdi. O gece, "Altın nesil" diye yola çıkanların eğitimi kirleterek nasıl halkını bombalayan "Katil nesil"e dönüştüklerine tanık olduk.
Bu yüzden, bundan sonra eğitime ilişkin hem devletin hem de özel girişimcinin daha dikkatli ve şeffaf olması tarihi ve insani bir zorunluluk. Önceki gün bu hassasiyetle ele aldığımız Doğa Kolejleri'nin satışıyla ilgili habere, koleji satın alan işadamı Ömer Saçaklıoğlu'ndan cevap geldi.
Kamuoyunun gerçeği birincil ağızdan öğrenmesi, verilen cevapların samimiyetini göstermesi ve cevap hakkına saygımız nedeniyle gönderilen metni biraz kısaltarak ama özüne dokunmayarak yayınlıyorum:
"Gazetenizde yayınlanan, 'Doğa Kolejleri'nin ilginç satış hikâyesi' makalenize ilişkin görüşlerimi paylaşmak isterim. Yazı öncesi beni veya arkadaşlarımı aramış olsaydınız satışa ilişkin detayları şeffaf bir haliyle paylaşırdık.
FETÖ/PDY terör örgütünün eğitim üzerinden neler yapmak istediğini gördükten sonra, ülkemiz için değerler üreterek 'fikri hür, vicdanı hür nesiller' yetiştirmek boynumuzun borcudur.
70 bin öğrencisiyle büyük bir aile olan Doğa Okulları, 106 eğitim kurumu ile eğitim alanında önemli bir kurum olarak duruyor. Bizden önce pazarlık masasında oturan grubun teklifi, satıcılar tarafından kabul görmediği için mesele tıkanmış, şirketimiz önce 'oyuna girmemiş ama saha içinde kendisine yer açmıştık.' Stratejik olarak hamlemiz, teklifi biraz daha yükseltip satışın bizde kalmasını yönelikti. Nitekim satış böylelikle gerçekleşti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Para kuleleri, villalar ve siyasi çürüme 28 Mart 2024 | 621 Okunma “Ben Murat Kurum’u tatilde tanımadım” 26 Mart 2024 | 467 Okunma Bir mitingden daha fazlası 25 Mart 2024 | 848 Okunma Özel’in ‘genç’ darbe aşkı 23 Mart 2024 | 435 Okunma İzmir seçmenini ‘aydınlatan’ kampanya 21 Mart 2024 | 726 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar