Yarın “S.Nursî’de de yanıldık” derlerse...

Dünya hükûmetler tarihinde en çok “Yanıldık, aldandık, aldatıldık...” diyen; aynı şekilde “Zigzaklar, U dönüşler” rekorunu elinde tutan kimselerin, yarın-öbürgün...

Dünya hükûmetler tarihinde en çok “Yanıldık, aldandık, aldatıldık...” diyen; aynı şekilde “Zigzaklar, U dönüşler” rekorunu elinde tutan kimselerin, yarın-öbürgün çıkıp “Yahu biz Said-i Nursî ve Risâle-i Nur konusunda da yanılmış, aldanmış, aldatılmışız...” demeyecekleri ne mâlûm?
Sahi, bu adamların böylesi dönüşler yapmayacağını, böyle şeyler söylemeyeceğini kim garanti edebilir?

Evet, şimdiye kadar hemen hiç bir meselede istikrarlı gitmeyen ve “sabit-kadem” olamayan, kalamayan adamların, bundan sonra ne yapacaklarını kimse kestiremez, kimse bir garanti veremez.

Nitekim ve ne yazık ki, o aynı zihniyetin sahipleri, çoğu kimsenin asla ihtimal dahi veremediği böylesi bir sürecin içine girmiş durumdalar.

Münafıklar ve iman hizmetinin gizli düşmanları, daha evvel “dindar kisveli” adamları piyasaya sürdüler. Onları maşa gibi tepe tepe kullandılar. Özellikle Said Nursî’yi karalama faaliyetlerinde bir çoklarını kullandıktan sonra, adeta suyunu sıkıp posasını da çöpe attılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meşrûtiyetten önceki Şûrâ 01 Nisan 2018 | 247 Okunma Türk Ocakları ve Barbaros heykeli 25 Mart 2018 | 169 Okunma İki Çanakkale var 18 Mart 2018 | 169 Okunma Yeşilaycıydı; katledildi 05 Mart 2018 | 206 Okunma Seferberlik hâli 27 Şubat 2018 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar