Ortada şahsi bir mesele yok ama bu egolarla her şey şahsi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti kurultayında yaptığı konuşmada “sözün bittiği, sadece ve sadece icraatın başladığı döneme girdik” dediğinde ah dedim. Ne kadar ivedilikle sarf edilmesi gereken...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti kurultayında yaptığı konuşmada “sözün bittiği, sadece ve sadece icraatın başladığı döneme girdik” dediğinde ah dedim. Ne kadar ivedilikle sarf edilmesi gereken sözlerdi bunlar. Ve fakat durmadan her icraata, her yaklaşıma engel çıkaran, hile ve şantajla, tehditle sabote eden, terörle hepimizi dehşete düşürerek korkutan nefret şebekeleri halihazırda iş başında iken... Sözün bittiği bir icraat dönemi acaba bir gün gelecek mi sahiden?



Yoksa yine fitne ve nefretle, polemiklerle kavgalarla, iftiralarla iç içe mi akıp geçecek toplumun her katmanına fayda sağlayan en önemli icraatlar? Ve yoksa yine bunları bizler hiç takdir edemeden, çatışmalarla sataşmalarla, yalan yanlış haberlerle, bir türlü kabak tadı vermeyen karalama kampanyalarıyla mı geçecek yine?



Şahsi hesaplaşmalar üzerinden yapılan kurultay yorumlarını, parti içi çekişmeleri kulaktan dolma bilgilerle, bitimsiz dedikodular eşliğinde tartışarak mı ömür tüketeceğiz?



YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu mecradaki son yazı 22 Haziran 2019 | 301 Okunma İstanbul’dan Elmalı’ya beldeleri merkez yapan nefes! 18 Haziran 2019 | 135 Okunma Öğrenmenin önündeki en büyük engel: Benlik kibri 15 Haziran 2019 | 254 Okunma Siyaset meydanı da ‘akleden kalb’e dahil 11 Haziran 2019 | 62 Okunma Birlikte geçilen kapılar, tek başına girilemeyen odalar 08 Haziran 2019 | 147 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar