Kemal Bey ve yol arkadaşları 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet yürüyüşü”ne HDP’nin de destek vereceği açıklandı. HDP Genel Merkezi, Figen Yüksekdağ’ın...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet yürüyüşü”ne HDP’nin de destek vereceği açıklandı. HDP Genel Merkezi, Figen Yüksekdağ’ın kaldığı Kandıra Cezaevi’nden itibaren yürüyüşe katılım sağlanacağını duyurdu. Kemal Bey, İstanbul’a yaklaştıkça katılımların artması bekleniyor. 

Anlaşılan CHP ve HDP birlikte “Adalet” arayacak; FETÖ ve PKK da bu yürüyüşe maddi manevi desteklerini esirgemeyecek. Bu dörtlünün amacı da zaten ülkeye “adaleti” ve “demokrasiyi” getirmek! 

Bu ülkede doğru düzgün bir medya olsaydı bırakın böyle bir yürüyüş başlatmayı, bu gruplar sokağa çıkamayacakları gibi; CHP’yi FETÖ, HDP ve PKK’yla yan yana getirdiği için Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir isim siyaset sahnesinde barınamazdı. 

Peki kim bu “adalet” yürüyüşçüleri? 

Amaçları ne? 

PKK, Türkiye karşı yabancı devletler adına vekalet savaşı veren bir terör örgütü. 40 yıldır Türki

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar