Daha ne yapacaksın Kemal Bey?

Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop’ta yaptığı konuşmada “Sabah, öğle, ikindi Kılıçdaroğlu. Ne yaptım ben” diye sitemde bulunarak AK Parti ve MHP’yi eleştiriyor. Daha...

Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop’ta yaptığı konuşmada “Sabah, öğle, ikindi Kılıçdaroğlu. Ne yaptım ben” diye sitemde bulunarak AK Parti ve MHP’yi eleştiriyor. Daha doğrusu “Evet”çi cepheyi. CHP liderinin sık sık eleştirildiği doğrudur; kendisinin bundan şikayet etmeye ne kadar hakkı var, bilemiyorum. “Ne yaptım ben” sorusuna gelince; “Kemal Bey, daha ne yapacaksınız” demek geliyor, içimden.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Kemal Bey, Mustafa Kemal’in partisini Fetullahçı çetenin peşine taktınız; bu az bir şey mi?

Mustafa Kemal’in “Laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti” idealiyle kurduğu CHP’yi, Pensilvanya vaizinin dizinin dibine oturtan siz değil misiniz?

Kemal Bey, Cumhuriyetin laik vatandaşlarını sahte bir din adamının, şarlatanın peşine takan kim?

Yoldan çevirip sıradan bir vatandaşa sorun; bu ülkede hangi parti FETÖ’nün avukatlığını yapıyor? Alacağınız yanıt CHP’den başkası olur mu?

Yargı darbesi girişimine soyunan FETÖ’cülerin sahte belgelerini, montajlı kasetlerini Meclis kürsüsünden okuyan kim? Siz değil misiniz?

CHP, hâlâ ülkeyi işgale açık hale getiren 15 Temmuz darbecilerine kol kanat germiyor mu?

CHP, Pensilvanya’nın Türkiye’deki umudu değil mi?

Hadi, FETÖ’cü darbecileri bir yana bırakalım; Mustafa Kemal’in kurduğu Cumhuriyeti bölmek için yola çıkan PKK/HDP’yle can ciğer kuzu sarması olan Kemal Kılıçdaroğlu değil mi?

PKK, kaç kere CHP’ye ortaklık, ittifak teklif etti?

CHP, bugün FETÖ ve PKK ile birlikte “Hayır” kampanyası yürütmüyor mu?

PKK’dan izin alarak Hakkari’ye gidip miting yapan ve tek bir Türk bayrağı dahi açamayan Kemal Bey siz değil misiniz?

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı Çağlayan Adliyesi’nde katleden DHKP-C’li teröristlere sahip çıkan yine CHP olmadı mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar