Halep düştü... Utanın

Birleşemeyen milletlerin, güvenliği sağlayamayan konseyi, Halep düştü utan.Her ölen çocuğun kanında sizin veto kararlarınız var. Utanın. O beş ülkenin, çocuklarımızın ve masum insanların...

Birleşemeyen milletlerin, güvenliği sağlayamayan konseyi, Halep düştü utan.
Her ölen çocuğun kanında sizin veto kararlarınız var. Utanın. O beş ülkenin, çocuklarımızın ve masum insanların katillerine yol açan kararlarını bir ömür boyu unutmayacağız.
İslam dünyasının iş birliği yapamayan teşkilatı, Halep düştü utan.
O kibir ve enaniyetinizin esir aldığı aklınızla, birleşmek yerine, ayrılığı tercih ettiğiniz için Halep düştü. Utanın. 1 milyar 300 milyon Müslümanı temsil eden kurum olarak, kılınızı dahi kıpırdatmadığınız için ölen her çocuğun kanında sizin de parmağınız var. Bu köhnemiş, pörsümüş, içi boşalmış kurumlarınızla katliamı izlediniz. Asla unutmayacağız.
Avrupa'nın köhnemiş birliği, Halep düştü utan.
Beceriksiz ve iradesiz liderlerinizle, hiç bir sorunu çözemediniz, hiçbir krizi önleyemediniz. Ortadoğu'da darbelere, kaosa, teröre destek verdiniz, katliamları körüklediniz. Halep düşerken siz, Akdeniz'in sularında mülteci çocuklarının boğulmasını seyrettiniz. Katillerin dostusunuz, katliamın parçasısınız. Asla unutmayacağız.
Ayrılığın ve çaresizliğin Arap Ligi, Halep düştü utan.
O kibirli halinizle Arap olmakla övünürken, Arap kardeşleriniz Halep'te diri diri yakıldı, siz süslü salonlarda toplanıp mırra içtiniz, hiçbir şey yapmadan dağıldınız. Milyonlarca insan mülteci olurken, Akdeniz'de boğulurken, açlıktan ölürken, siz hiçbir şey yapmadan öylece baktınız. Halep'te öldürülen her Arap çocuğunun katilleriyle cinayete ortak oldunuz. Asla unutmayacağız.
Sözüm ona dünyanın en güçlü ama gerçekte en beceriksiz devleti Amerika, Halep düştü utan.
Başından beri Suriye konusunda beceriksizce politika üretemedin. Bir gün 'Esed'i devireceğiz' dedin, bir gün vazgeçtin. Verdiğin sözleri tutmadın, insanları ortada bıraktın. Suriye'yi Rusya'ya ve İran'a teslim ettin. 600 bin insan öldü, milyonlarcası evsiz kaldı, sen PKK'ya Kürt devleti kurdurmakla uğraştın. Onu da beceremedin. Halep düştü şimdi. Orada yere dökülen her kanda, Obama senin ve ülkenin de parmağı var. Bunu asla unutmayacağız.
İslam Cumhuriyeti kavramın yüz karası İran, kana boğduğun Halep senin oldu sonunda, utan.
Kerbela'yı, Hz. Hüseyin'i siyasi emellerin için sömürdün, Haşdi Şabi gibi katil ordular kurdun. Sonunda Halep'i Kerbela'ya çevirdin, çocukları susuzluktan, açlıktan öldürdün.
Bütün militanlarını Kerbela'nın intikamını almak için doldurdun, sonunda Şii-Sünni savaşını başlattın. İslam dünyasının en büyük fitnesinin baş aktörü oldun.
Rusya ve Çin'le işbirliği yapıp Yemen'de, Irak'ta, Lübnan'da, Suriye'de Müslüman kanı döktün. Şiilerin ve Sünnilerin yüz karası bir devlet olarak tarihe geçtin, utan. Asla unutmayacağız.
Ortadoğu'ya yeniden döndün, Halep'i kana buladın Rusya, utan

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.497 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.086 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar