Adalet çökerse demokrasi mi kalır, ki nöbeti tutulsun?

CHP’nin başlattığı ve ilk andan itibaren gündem olup anlamlı katılımlarla gerçekleşen adalet yürüyüşü çok güçlü bir finalle noktalanırken, iktidar cenahının tepkileri yine...

CHP’nin başlattığı ve ilk andan itibaren gündem olup anlamlı katılımlarla gerçekleşen adalet yürüyüşü çok güçlü bir finalle noktalanırken, iktidar cenahının tepkileri yine saptırma, çarpıtma ve saldırma ekseninde sürüyor.
Özellikle son seçimlerde ve referandumda sergilenen karalayıcı ve kutuplaştırıcı yaklaşım ve söylemler yürüyüş ve mitinge yönelik tepkilerde de yine tekrarlanıyor.

Yürüyüş de, miting de “f.ö tezgâhı” ve “teröristlere yarayan bir eylem” olarak karalanmaya çalışılıyor.

Eski CHP’nin kabarık zulüm sicili gündeme getirilerek, yürüyüş ve mitinge katılanlar ve  destek verenler bu mantıkla suçlanıyor.

Ama çoğu son derece bayağı ve seviyesiz bir üslupla seslendirilen bu saldırılar, işin özünü teşkil eden vahim sorunun üstünü örtemiyor: 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.215 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 335 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 325 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar