Bozdağ’ın çağrısı

  21 Haziran 2017, ÇarşambaÜslûp ve tarzını Ahmet Taşgetiren’in de “sorun çözücü” olarak görmediği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, f.ö’nün, üyelerini rüyalarla...


 



21 Haziran 2017, Çarşamba
Üslûp ve tarzını Ahmet Taşgetiren’in de “sorun çözücü” olarak görmediği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, f.ö’nün, üyelerini rüyalarla uyuttuğunu ve aldattığını iddia ederek şöyle demiş:
“Ailelere sesleniyorum, çocuklarınıza sahip çıkın. Cezaevindekilere sesleniyorum, oyuna gelmeyin, bu örgütün sizleri hipnotize etmesine izin vermeyin. Bildiklerinizi paylaşın.”

Evvelâ, Bakanın esas odaklanması gereken konu, bundan çok daha önce şu olmalı:

“Örgüt üyesi” diye içeri tıkılan anneler, genç kızlar, yaşlılar... gerçekten terörist ve darbeci mi?! Hedefe konulup darbecilik ve silahlı terörle suçlanan örgüte atfedilen suçların, cemaat tabanındakilere de teşmil edilmesi suç ve cezanın şahsîliği prensibiyle bağdaşır mı?

Bunu bir kez daha ifade ettikten ve sorduktan sonra Bakanın iddia ve çağrısına geçelim:

Eğer bazıları için gerçekten dediğiniz gibi birşey varsa, bu durumdakilerin rüyalarla hipnotize edilmesini ve aldatılmasını önlemenin yolu, özellikle masumiyetleri çok belli ve aşikâr olanları bir an önce tahliye etmektir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.215 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 335 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 325 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar