“Doğuştan gazeteci”

Eşimin “Doğuştan gazeteci yaratılmış” dediği Nur Ener gerçekten bu mesleği çok severek ve şevkle yapan, sürekli yeni yeni projeler geliştiren ve ses getirecek çalışmalara imza atmanın...

Eşimin “Doğuştan gazeteci yaratılmış” dediği Nur Ener gerçekten bu mesleği çok severek ve şevkle yapan, sürekli yeni yeni projeler geliştiren ve ses getirecek çalışmalara imza atmanın peşinde koşan genç bir yetenek.
Bunun örneklerinden biri, çoktandır düşündüğümüz, ama değişik sebeplerle bir türlü hayata geçiremediğimiz periscope yayınlarına onun teklifi ve önayak olması ile ilk adımı atmamız oldu. Haftanın dört günü sabahları 10’a 10 kala yaptığımız 10-15 dakikalık programlara onunla başladık. Bir süre amatörce gitti ve zaman içinde gelişerek Yasin Aydın’la sürüyor.

Yine Nur’un bu yayınları çeşitlendirip geliştirme ve daha kapsamlı hale getirme noktasında proje ve teklifleri oldu. Şartlar elverdikçe bunlar da olacak inşaallah.

Nur kısa aralıklarla ses getiren başka başarılı gazetecilik örneklerine de imza attı.

Bunun yakın zamandaki örneklerinden biri, “Kürt sorununun çözümünde Said Nursî’nin katkısı”nı sorduğu CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’dan aldığı ve 17.10.16 tarihli gazetemize “Said Nursî uyarmıştı” başlığıyla manşet olan cevabın, ciddî bir gündem oluşturmasıydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar