Hukuk ve vicdan adına

Geçen haftaya damgasını vuran ve Yeni Asya’nın manşetleri üzerine düzeltilen skandallara hafta içinde eklenen üçüncüsü, yani Nur Ener’in, “terör örgütü üyeliği”...

Geçen haftaya damgasını vuran ve Yeni Asya’nın manşetleri üzerine düzeltilen skandallara hafta içinde eklenen üçüncüsü, yani Nur Ener’in, “terör örgütü üyeliği” suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklanması için birçok şey söyledik. Bu zulüm sona erene kadar da söylemeye devam edeceğiz inşaallah.
Öncelikle bir Yeni Asya mensubunun böyle bir ithama muhatap kılınmasını, bize yapılmış en büyük iftira ve hakaret olarak görüyor, şiddetle reddediyoruz.

Yaklaşık üç sene önce, evvelâ stajyer bir iletişim fakültesi öğrencisi, mezun olur olmaz başka cazip tekliflere iltifat etmeyip Yeni Asya’yı tercih eden bir elemanımız olarak Nur Ener’in de böyle bir suçlama ile uzaktan yakından en küçük bir alâkası yok ve kesinlikle de olamaz.

Buna karşılık, gazetemizde yayınlanan fevkalâde çalışmalarında okurlarımızın gördüğü ve bizim de yakînen yaşayıp, iftiharla ifade etmekten kendimizi alamadığımız gerçek şu ki; Nur Ener son derece başarılı ve gelecek vaad eden bir gazeteci; daha da ötesinde ahlâklı, çok çalışkan, üretken ve pırıl pırıl bir arkadaşımız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 337 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar