Bitsin bu skandallar

Birbirini takip eden vahim hukuk skandalları dizisine, arkadaşımız Nur Ener’in, evine yapılan bir geceyarısı baskınıyla gözaltına alınıp, üç gün sonra çıkarıldığı mahkeme...

Birbirini takip eden vahim hukuk skandalları dizisine, arkadaşımız Nur Ener’in, evine yapılan bir geceyarısı baskınıyla gözaltına alınıp, üç gün sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından, “içi boş” gerekçelerle tutuklanması eklendi.
Gerekçelerden biri, Nur hakkında, vaktiyle fakültede okurken birlikte kaldığı kişilerden birinin, sonradan yaptığı suç duyurusu.

Bu kişi söz konusu şikâyeti yapmış, ama biraz zaman geçip vicdanıyla baş başa kaldığında nedamet duymuş ve Nur’u arayıp, “Bir anlık kızgınlıkla böyle bir halt ettim, pişmanım, hakkını helâl et” deme ihtiyacı duymuş.

Ama artık ok yaydan çıktığı ve bu nedametten savcının haberi olmadığı için, Nur durduk yere “şüpheli” konumuna düşmüş.

İkinci gerekçe, Nur’un telefonunda bylock bulunduğu iddiası. Nur diyor ki: “Bunu ben yüklemedim, vaktizamanında birlikte kaldığım arkadaşlardan biri ‘Telefonum bozuldu, seninkini kullanabilir miyim?’ dedi, ben de verdim, muhtemelen o zaman yüklenmiş olabilir, ama ben hiç bylock kullanmadım.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar