Cevap bekleyen sorulardan...

O yüzbaşı için niye hala ses yok?15 Temmuz gecesi darbeci ve hain ilan edilip ordudan atılan ve belediye mezarlığına kabul edilmeyen, ama bilahare darbeye direndiği için şehit edildiği anlaşılan Yüzbaşı...

O yüzbaşı için niye hala ses yok?
15 Temmuz gecesi darbeci ve hain ilan edilip ordudan atılan ve belediye mezarlığına kabul edilmeyen, ama bilahare darbeye direndiği için şehit edildiği anlaşılan Yüzbaşı Özkan Hekin’in durumu, öfke ortamında ne kadar trajik ve vahim hatalar yapılabileceğini gösterirken, ona yapılan dehşetli haksızlığın inanılmaz bir duyarsızlık ve kayıtsızlıkla geçiştirilmesi ise asla kabul edilemez.

Şehit ve mağdur yüzbaşıyı ordudan ihraç ederken çok seri hareket edenler, Kazan Savcılığının tesbitiyle kayda geçirilen büyük haksızlığın telafisine yönelik bir adım attılar mı, henüz duyamadık.

Takip edebildiğimiz kadarıyla şimdiye kadar gerek Genelkurmay, gerek Millî Savunma Bakanlığı bu konuda lütfedip de açıklama yapmış değiller. Acaba niye?

***

O diyaloğun şahitleri var mı?

Kalkışmanın başı ve sorumlusu olarak Gülen’e işaret edenlerin gösterdiği en önemli “delil”lerden biri, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’ın, Akıncılar Üssü Komutanı Tuğg. Hakan Evrim’e atfettiği ‘Sizi önderimiz Gülen’le görüştürebilirim” sözüydü. Ama Evrim ifadesinde suçlama ve iddiaları reddetti. Bu durumda iddianın başka şahitlerce de teyidine ihtiyaç yok mu? Söz konusu diyaloğun başka şahitleri varsa, gerçeğin ortaya çıkması için onların da konuşması gerekmez mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar