‘Sevemez kimse seniii...’

KÖŞEDEN köşeden ilerleyen bir kavga var... AKP'nin tek parti iktidarına nokta koyan 7 Haziran seçimlerinin ardından düşük yoğunluklu olarak başlayan, son günlerde şiddeti artan bir çatışma...

KÖŞEDEN köşeden ilerleyen bir kavga var...

AKP'nin tek parti iktidarına nokta koyan 7 Haziran seçimlerinin ardından düşük yoğunluklu olarak başlayan, son günlerde şiddeti artan bir çatışma ortamı...
Koalisyon hesaplarından, Suriye senaryolarından filan hiç etkilenmeyen bir karşılıklı suçlama idmanı...
Ziyadesiyle ibretlik bu kavganın konu başlığı özetle şöyle: "Sevemez kimse seni Erdoğan, benim sevdiğim kadar; reyizim sen olmasan aaarghh, iktidar neye yarar..."
Kariyer planlamasını ve gelişimini AKP'ye (daha doğrusu Erdoğan'a) kayıtsız şartsız destek vermek/biat etmek üstüne kuran medya figürleri arasında gelişiyor hadiseler.
Kabaca ikiye ayrılan gruplar birbirlerinin Erdoğan'a sevgisini, bağlılığını sorgulayarak saldırıyor.
Mesela biri "Erdoğan tabii ki iyi ama çevresinde onu pohpohlayanlar, ilan-ı aşk edenler, ezcümle çıkarları için dalkavukluk yapanlar kötü" mü diyor?
Hemen cevap geliyor: "Asıl sen böyle diyerek Erdoğan'ı eleştirmek isteyenlerin mevzilerine cephane taşıyorsun; hayın şey!"
Mesela biri "Bu dava için mücadele etmeye başlarken ortada olmayan türedi yağdanlıklar yamulttu reyizin karar ayarlarını" mı diyor.
Hemen cevap geliyor: "Siz siz idiniz, Truva atına gizlenmiş 7 kişilik tim idiniz!"
Hakaret kostümü giydirilmiş ve dil zehrine bulanmış ifadeler uçuşuyor sayfalarda "Dansöz... Leş kargası... Ajan... Şaklaban... Taklacı..."
Ortak tek bir noktaları var "Gerçek aşk benimkisi, gerisi palavra..."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 92 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 210 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 119 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar