AKP’de değişim tartışması!

AKP’de bu hafta sonu ilçe kongreleri başlıyor. Yöneticileri belirlemek için yoğun bir faaliyet sürdürülüyor. Bir yandan araştırma şirketleri, bir yandan “güvenilir parti yöneticileri”...

AKP’de bu hafta sonu ilçe kongreleri başlıyor. Yöneticileri belirlemek için yoğun bir faaliyet sürdürülüyor. Bir yandan araştırma şirketleri, bir yandan “güvenilir parti yöneticileri” devrede.

İsimler üzerine tek tek çalışılıyor.

Ama sonuçların nasıl olacağı konusunda endişe yaşandığı açık!

DEĞİŞİM İYİ Mİ KÖTÜ MÜ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AKP Genel Başkanı olması sonrasında ilk önce örgütlere el attı. “Değişim”sloganı ile olağan kongre sürecini başlattı. Bu konuda ısrarlı olduğunu defalarca dile getirdi.

AKP’liler Erdoğan’ın yüzüne bir şey söylemese de kapalı kapılar arkasında kaygılarını açıkça dile getiriyorlar. Erdoğan’ın doğru mu, yanlış mı yaptığını tartışıyorlar.

Genelde destekten çok “Bu işin sonu pek iyi olmayacak” görüşü öne çıkıyor.

Partiyi bu günlere taşıyan yerel kadroların kenara itilmesi sonrası, onların yeni arayışlara girmesinden korkuluyor.

“Eskiden AKP’yi terk etmek zordu, şimdi kolay. Hatta ayrılmak isteyenlere bahane çıktı” deniyor.

YANDAŞLAR DA BÖLÜNDÜ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 821 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 338 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 531 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.381 Okunma Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar