Erdoğan’dan ‘geriliyoruz’ itirafı

AKP oylarının 7 Haziran seçimlerine gerilediğini belirtmiştim. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın önüne konan raporlarda, AKP oylarının yüzde 41-42’lerde olduğunu...

AKP oylarının 7 Haziran seçimlerine gerilediğini belirtmiştim. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın önüne konan raporlarda, AKP oylarının yüzde 41-42’lerde olduğunu yazmıştım.

Düşüşün istikrarlı bir şekilde devam ettiğini de vurgulamıştım.

Abartılı bulanlar oldu. Arkasından AKP oylarını 16 Nisan halk oylamasındaki “Evet”oylarının üstünde gösteren anketler piyasaya sürüldü.

“Yandaş” gazetelerdeki bazı arkadaşlar hafifçe gülümseyerek, “Anketler seni doğrulamıyor” dediler. Arkasından da hayal gördüğümü söylediler.

ERDOĞAN’IN SÖZLERİ

Tartışma sürerken, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Giresun’da AKP Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında kürsüye çıktı. Gerçeği bütün çıplaklığı ile açıkladı. Partide bir gerileme olduğunu belirtti. “Son zamanlarda da gerileme başladıysa sebebi maalesef yaptığımız bazı yanlışlardır” dedi.

Arkasından da AKP’li belediye başkanlarını, milletvekillerini ve örgütlerini uyararak, “Eğer makamdan güç alarak yürümeyi düşünüyorsan, geldiğin gibi bu millet seni göndermesini bilir” ifadesini kullandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 412 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.623 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 563 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.163 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.556 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar