FETÖ şantaja başladı

FETÖ ile ortaklık günlerinde aralarından su sızmıyordu. AKP’liler içinde Pensilvanya’yı ziyaret edenler ayrıcalıklıydı. Fethullah Gülen, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’na çok önem...

FETÖ ile ortaklık günlerinde aralarından su sızmıyordu. AKP’liler içinde Pensilvanya’yı ziyaret edenler ayrıcalıklıydı.

Fethullah Gülen, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’na çok önem veriyordu. Yakınları Gül ve Davutoğlu için “onlar gözde” diyorlardı.

İşler sarpa sarınca birbirlerine düştüler. Gelen bilgilere göre, Fethullah Gülen ve Pensilvanya’daki yönetim, Gül ve Davutoğlu’nun kendilerine sahip çıkmamalarına çok bozulmuş.

ÇANKAYA’YA SAYEMİZDE ÇIKTI

Anlatılanlara göre, toplantılarda konuşulanlar özetle şöyle:

“Biz olmasaydık Gül cumhurbaşkanı olamazdı.”

“Ergenekon, Balyoz, … operasyonları sayesinde koltuğunda rahatça oturdu.”

“Biz olmasaydık 7 yıl değil, 7 gün o koltukta kalamazdı.”

“Davutoğlu da sayemizde başbakan oldu.”

GÜLEN DİŞ GÖSTERDİ

Bu arada, Fethullah Gülen ABD radyo kanalı NPR’den Robert Siegel’e verdiği röportajda Abdullah Gül ve Davutoğlu ile ilişkilerini açık etti. Gül ve Davutoğlu’nun kendisini ziyarete geldiğini söyledi. Bir anlamda Gül ve Davutoğlu’na diş gösterdi.

Gül hemen açıklama yaptı. “Görevlerim süresinde kesinlikle bir görüşmem olmamıştır” dedi. Açıklamada ince bir nokta var. Gül, “Pensilvanya’ya gitmedim” demedi. “Görevde iken gitmedim” ifadesini kullandı.

YANITA YANIT

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 43 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 337 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 531 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.379 Okunma Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar