Erdoğan'a 'HAYIR' diyen danışman lazım!

“Cumhurbaşkanı Erdoğan çok yalnız.” Bu cümle son dönemlerde, AKP ve Erdoğan’ın “dost” çevresinde çok sık kullanılır oldu. Özellikle FETÖ ile mücadeledeki...

“Cumhurbaşkanı Erdoğan çok yalnız.” Bu cümle son dönemlerde, AKP ve Erdoğan’ın “dost” çevresinde çok sık kullanılır oldu.

Özellikle FETÖ ile mücadeledeki “yalnızlığına” vurgu yapılıyor. Etrafındaki danışmanlar tartışılıyor. Erdoğan’ı uyarmadıkları konuşuluyor.

15 TEMMUZ AFİŞLERİ

Erdoğan, seçimlerde ana tema olarak “15 Temmuz darbe girişimini ve engellenmesini”kullanmayı planlıyordu. Hatta, bu hafta yapılacak 15 Temmuz anmalarında erken seçimi “test” edecekti. Halkın nabzını ölçecekti.

Ama daha ilk günden skandal öne çıktı. 81 ilde reklam panolarına asılan Cumhurbaşkanlığı logolu afişler tartışma yarattı. O afişlerde, 15 Temmuz ABD/FETÖ darbe girişimini bastıran Türk Ordusu hedef alındı.

ABD-İsrail Koridorunu kesen Mehmetçik aşağılandı.

Halkla Mehmetçik karşı karşıya gösterildi. Türk askeri çaresiz ve aciz konuma sokuldu. Türk Ordusu itibarsızlaştırıldı.

Afişler halkı öfkelendirdi. AKP’liler dahil toplumun geniş bir kesiminde tepkiye yol açtı.

UYARILMADI MI?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 1.018 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 343 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 531 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.381 Okunma Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar