Tehlikeli hamleler! FETÖ ve PKK’ya yarıyor!

Türkiye ciddi sorunlarla karşı karşıya. ABD, AB, İsrail, … hesap üstüne hesap yapıyorlar. Hepsinin bir ortak, bir de özel planları var. Leş kargaları gibi fırsat kolluyorlar. Türkiye’nin iktidarıyla...

Türkiye ciddi sorunlarla karşı karşıya. ABD, AB, İsrail, … hesap üstüne hesap yapıyorlar. Hepsinin bir ortak, bir de özel planları var. Leş kargaları gibi fırsat kolluyorlar.

Türkiye’nin iktidarıyla, muhalefetiyle birlik içinde olması her zamankinden daha önemli. Ama tam tersi bir tavır içindeler. İktidar ve muhalefet yanlışta birbirini besliyor.

Yapılan lüzumsuz tutuklamalar, milli eğitimde alınan kararlar, ihalelerde kayırmacılık, kamu kaynaklarının talanı, … ABD’nin Türkiye planlarına hizmet ediyor. En son okullara mescit ve abdesthane zorunluluğu getirilmesi de aynı planın değirmenine su taşıyor.

Muhalefet de iktidarın bu yanlışlarını kalkan yaparak, kendi yanlışlarını halka kabul ettirmeye çalışıyor.

ZAAFİYETLER AYAK BAĞI

İktidar, FETÖ’nün siyasi ayağı ile hesaplaşmadığı, içindeki uluslararası güçlerin elemanlarını temizlemediği için savruluyor. Geçmişte birlikte işlenen suçlar ayak bağı.

“Yüzde 51’i koruma” adı altında yapılan hamleler sıkıntıyı büyütüyor. “Gizli gündem”lerini hayata geçirme çabaları artık ciddi risk kapsamında.

Yapılan hataların bedelini 80 milyon Türkiye ödüyor. Yanlışta ısrar ise devam ediyor.

EL ELE UÇURUMA DOĞRU!

Türkiye üzerine oynanan oyunlarda ana amaç hiç değişmiyor. Halk birbirine düşsün de sonuç ne olursa olsun. Yıllardır hep aynı yolu izlediler. Halkı birbirine karşı kışkırtacak taktikler uyguladılar. Etnik ve mezhepsel çatışmaları körüklediler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 524 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.374 Okunma Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 423 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.635 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 566 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar