CHP bu kafayla Erdoğan’ı yeniden seçtirir!

2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ın şansı Ekmelettin İhsanoğlu oldu. İhsanoğlu’nun adaylığını Kılıçdaroğlu ilan etti. Bahçeli hemen destekledi. Önceden...

2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ın şansı Ekmelettin İhsanoğlu oldu. İhsanoğlu’nun adaylığını Kılıçdaroğlu ilan etti. Bahçeli hemen destekledi. Önceden bildiği kesindi.

Ne CHP yöneticilerinin ne de MHP yöneticilerinin haberi vardı. Çoğu ile bizzat konuştum. “Vallahi de billahi de haberimiz yoktu” dediler. Önlerine konulan isimi kabul etmişlerdi. Sonuç hüsran oldu.

Bu işin içinde kimin olduğu bilinmiyor. Kulağa kimin fısıldadığı meçhul. Abdullah Gül bu işin ne kadar içinde tartışmalı. İngiltere’ye yakın Ekmelettin İhsanoğlu’nun nasıl aday yapıldığı hala sır!

16 NİSAN HALK OYLAMASI

16 Nisan’da yapılan anayasa değişikliği halk oylamasında AKP’de ve Külliye’de moraller bozuktu. İşler iyi gitmiyordu. Peş peşe krizler baş gösterdi.

Atatürk ve Esenboğa havaalanları ile Çankaya’ya çekilen Kürdistan bayrakları halkı isyan ettirdi. Hele Kerkük’e Kürdistan bayrağı asılması bardağı taşırdı. “Evet” koalisyonunda çatlak ortaya çıktı. Bahçeli yaşananları Twitter’dan bombaladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 398 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 561 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.161 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.548 Okunma Amerika’dan PKK’ya: Korkmayın 10 Nisan 2024 | 1.057 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar