Sansür

“Sansür yok” diyorlar. Öyle bir duruma geldik ki, sansürden yakınanlar bile sansür uygular hale geldi. Yaşamın her alanında küçük sansürcübaşılar türedi. Sansür öyle bir şey ki;...

“Sansür yok” diyorlar.
Öyle bir duruma geldik ki, sansürden yakınanlar bile sansür uygular hale geldi.
Yaşamın her alanında küçük sansürcübaşılar türedi.
Sansür öyle bir şey ki; güvenmediğin, yanlışlara gömülmüş birtakım kişilere kefil olmaya, onaylanmayacak ilişkileri kabullenmeye, karşı çıktığınız sapmaları reddetmeye, yapılan uyarılara karşın ilkesizliklerde ısrar edilmesine boyun eğmeye zorlar insanı.
Unutmayın! Üçüncü Abdülhamit dönemindeyiz.
“Ben özgürlükten yanayım, sansüre karşıyım” diyenden bile korkun.

CHP’deki etkin muhalefet
CHP’de yaşananlar gösteriyor ki:
Başta Kemal Kılıçdaroğlu ve yakın çevresi olmak üzere parti yönetimi, şimdiye değin görülmemiş yoğunlukta bir sorgulama altındadır.
Parti içi muhalefet açısından örgüte ve öğretiye dayalı en ciddi hareket, Muharrem İnce ve arkadaşlarınca yürütülen çalışma gibi gözüküyor.
Diğer demeçler, açıklamalar, istifalar tümüyle kendi siyasal geleceklerini önceleyen bireysel çıkışlar. Örgütsel, ilkesel ve düşünsel hiçbir anlam taşımadıkları, daha sonra alttan alan davranış ve özürlerle belirginleşti.

Güvencesiz danışmanlar

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aman, Beni Bırakma... 23 Mart 2024 | 70 Okunma Özgür Özel’in Dikkatine! 16 Mart 2024 | 281 Okunma Yerel Seçimlere Doğru Anadolu 09 Mart 2024 | 168 Okunma Yaşama Sevincimizi Yok Edemezler 02 Mart 2024 | 48 Okunma Kötülüğün Sorumluları 24 Şubat 2024 | 43 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar