Yeşil seçim

Ankara’nın ilçelerini dolaşırken konuştuğumuz çoğu yerel siyasetçiden aynı değerlendirmeyi duyduk: “Seçimin sonucu 6 Haziran Cumartesi akşamı belli olur.” “Nasıl...

Ankara’nın ilçelerini dolaşırken konuştuğumuz çoğu yerel siyasetçiden aynı değerlendirmeyi duyduk: 
“Seçimin sonucu 6 Haziran Cumartesi akşamı belli olur.” 
“Nasıl yani?” diyecek olduk. Daha önce tanık oldukları olayları aktardılar:
“AKP iktidara geldi geleli, seçimlerden bir gün öncesi, ilçeye lüks araçlarla birtakım adamlar geliyor. Ellerinde çantalar oluyor. Çantaların içinde de deste deste para.” 
O adamların görevi para getirmek oluyormuş. Üleşme işi, ilçedekilere bırakılıyormuş, ileri demokrasi gerçekleşsin diye..

Ayin
Havuzcu medyanın önde gelenlerinden işadamı Ethem SancakRecep TayyipErdoğan’a “ilahi bir aşk” ile bağlandığını, anasını, babasını ve çocuklarını ona feda edebileceğini açıkladı.
Ardından, TV1 kanalı, Kayseri mitingi öncesi bir vatandaşın “Isırırım Recep TayyipErdoğan’ı, yalarım bir de” deyişini yayımladı.
Narsisizmin tepe yaptığı bir iklimde, haliyle garip tapınma ayinleri de gelişiyor.

TSK cemaati 
Keser döner sap döner, gün gelir hesap dönermiş. 
Sıra, ordudaki ulusalcı kanadı tasfiye etme operasyonunda kullanılan ABD’ye sığınmış emekli vaizin cemaatinin Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki (TSK) kadrolarına geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halk birliğini sağladı, artık oyun yok 20 Nisan 2024 | 86 Okunma Bölgedeki şiddet sarmalı 13 Nisan 2024 | 57 Okunma Şamar örnekleri 06 Nisan 2024 | 98 Okunma CHP ulusal birliği sağladı, saray çöktü 01 Nisan 2024 | 427 Okunma Ense Tıraşını Göreceğiz 30 Mart 2024 | 179 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar