İçeriden kuşatma..

Günlerdir, Türkiye'nin çevresindeki gelişmeleri, bunun çok yakın bir gelecekte ülkemiz için ne hazin sonuçlar doğurabileceği üzerinde duruyorum. Ne kadar etkili oldu, kaç kişi farkına varabildi...

Günlerdir, Türkiye'nin çevresindeki gelişmeleri, bunun çok yakın bir gelecekte ülkemiz için ne hazin sonuçlar doğurabileceği üzerinde duruyorum. Ne kadar etkili oldu, kaç kişi farkına varabildi, güvenlik çevreleri bu tehdidin önüne geçecek bir basiret sergileyecek mi, bilmiyorum. Zaman gösterecek.

Ancak Türkiye'nin de haritası değiştikten sonra, o bombalar içeride patlamaya başladıktan sonra gerçeği görmenin hiçbir fiyatı olmayacak. İşte o zaman tarih ve millet kimlere bedel ödetecek onu göreceğiz.

Ülkemize yönelen şey bir “dışarıdan kuşatma”dır. Bir harita tasarımıdır. Bir güç yapılandırmasıdır, bir bölge dizaynıdır.
Bu kadar değil, bunun devamı da içeriden yürütülmektedir. Bugün biraz da bu “içeriden kuşatma”ya dikkat çekmek istiyorum.

Müdahale etmezsek savaş Türkiye içine taşınacak

Türkiye'ye karşı bir çevreleme stratejisi başarıyla uygulanıyor. Biz ise buna karşı bir tür stratejik körleşme yaşıyoruz. Yakın tehdidigörmemiz ve yakın geleceği öngörmemiz bu körleştirme sayesinde engelleniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar