Çözüm: AK Parti-MHP hükümeti

MHP sözünden dönmeyecektir. AK Parti’nin hazırlayacağı Anayasa değişikliği kısa zamanda Meclis’e gelecek ve MHP’li milletvekillerinin desteği ile inşallah referanduma gidilecektir. Başkanlık referandumu...

MHP sözünden dönmeyecektir. AK Parti’nin hazırlayacağı Anayasa değişikliği kısa zamanda Meclis’e gelecek ve MHP’li milletvekillerinin desteği ile inşallah referanduma gidilecektir.

Başkanlık referandumu, küreselci vesayet-statüko rejimi ile yerli-milli siyaset yapılanması arasındaki son savaştır. Savaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halk tarafından seçilmesini yolunu tıkamak için başlatılmıştı. 7 Şubatlar, Gezi provokasyonları, 17/25 Aralık darbeleri, MİT TIR’larını durdurma ihanetleri, yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara’yı AK Parti’den alma operasyonları, 7 Haziran organizasyonları hepsi Erdoğan’ın önünü kesmek içindi. Başaramayınca, öfke, kin ve düşmanlıkla 15 Temmuz darbe ihanetini tezgâhladılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı ile millet o ihanet alçaklığını bitirdi.

Şimdi düze çıkıp 2023’e, 2071’e yürüyüş için tarihi bir fırsat yakaladık. Yerli ve milli güç; küreselcilere karşı, Başkanlık sistemi ile Türkiye’yi istikrar, refah içinde kalkındırma, büyük/güçlü Türkiye hedefine varma zaferine kilitlenecektir.

Küreselci vesayet, bu son savaşın kendileri için ne kadar hayatî olduğunu gayet iyi biliyor. Neler kaybedeceklerini, bir daha bellerini doğrultamayacaklarını düşünerek saç baş yoluyorlar. İçerden dışarıdan bilhassa medya gücü ile büyük algı operasyonlarına hazırlanıyorlar. Her cepheden saldıracak, ABD ve AB’den büyük lojistik destek alacaklardır. Irak ve Suriye gailesini büyütüp, PKK, DEAŞ ve FETÖ saldırılarını şiddetlendireceklerdir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.524 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 377 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.613 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar