Türkmenler ve MİT üzerinden ihanetler...

Sınırımızın dibindeki Türkmen bölgesine, karadan Esed rejiminin, havadan da Rus uçaklarının saldırısı, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu ağır tahriki anlatıyor. Ne yapıp edip...

Sınırımızın dibindeki Türkmen bölgesine, karadan Esed rejiminin, havadan da Rus uçaklarının saldırısı, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu ağır tahriki anlatıyor. Ne yapıp edip bizi yangının içine çekmeye çabalıyorlar. Türkiye’nin Suriye’nin politikasını eleştirenler, Rusya’nın saldırıları karşısında susuyorlar.

Rus uçaklarının bombardımanı karşısında bugün susan Bahçeli ve Kılıçdaroğlu, MİT’e ait TIR’ların durdurulması ihanetinde, evet ihanetinde, devletin yanında olmadılar.

Cumhuriyet gazetesi seçime beş hafta kala 29 Mayıs’ta, “İşte Erdoğan’ın Yok Dediği silahlar” manşetiyle çıktı. Türkiye Cumhuriyeti devletinin terör örgütlerine yardım ettiği algısına bir defa daha kendince malzeme sundu. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, verilen pası ertesi gün hemen değerlendirdiler. Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyet gazetesi gerçekten de olağanüstü bir habercilik görevi yerine getirdi. Suriye’de dökülen kanların ana sorumlularından birisi AKP iktidarıdır. Orada Müslüman kanı dökülüyor, bunlar ellerine silah veriyorlar” dedi.

Bayburt’ta konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, “Şimdi tüm gerçekler fotoğraflı bir şekilde ortaya çıkmıştır. Adana’da MİT TIR’ları Cumhuriyet Savcılığı tarafından durdurulmuştu. Erdoğan aylarca buna ‘ihanet’ dedi. Aylarca savcının ve askerin meşru ve hukuki tutumunu düşmanlık olarak gösterdi. Davutoğlu 1,5 yıldır gerçekleri çarpıtmış, teröristleri silahlandırmıştır” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 577 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.518 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 369 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.610 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.148 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar