FETÖ örgütünün hizmet birimleri ve idaresi 4

Derya Kuşçu'nun evden ayrıldıktan sonra ailesine haber verdiğini, ailesinin gelip durumu gördüğünü, cemaatle irtibatı kestiğini, ev ablalarının Derya Kuşçu'ya bağlı olduğunu ve her cuma...

Derya Kuşçu'nun evden ayrıldıktan sonra ailesine haber verdiğini, ailesinin gelip durumu gördüğünü, cemaatle irtibatı kestiğini, ev ablalarının Derya Kuşçu'ya bağlı olduğunu ve her cuma günü Şanlıurfa il merkezinde cemaat toplantılarına katıldığını, evde kalan öğrencilerden para toplandığını anlatmıştır.

Tanık İ.İ.A: 2014 yılında Bozova Meslek Yüksekokulunu kazandığını, sonuçlar açıklandıktan sonra tanımadığı Derya isimli bir kişinin cep telefonundan aradığını, tebrik edip Bozova'da kalacak yer ayarlayacağını söylediğini, kişisel bilgilerini ve adresini söylediğini, verdiği bilgiler karşısında şaşırdığını, bir kaç gün sonra tekrar arayıp Gaziantep'te Meryem isimli birinin adını vermiştir.

Kayıt işlemlerine yardımcı olacağını ev ve kayıt işlerini ayarladıklarını anlattığını, kayıt için geldiğinde önce kampüse götürdüklerini, diğer öğrencilerle birlikte Mihrimah Kız Yurduna gittiklerini, Bozova'da Derya Kuşçu'nun cemaatin tuttuğu evlere kendilerini yerleştirilmiştir.

Arkadaşı C.O'nun bir erkek öğrenciden bilgisayar alması nedeniyle Derya Kuşçu'nun "sen erkeklerle geziyorsun irtibat kuruyorsun seni ailene söylerim cemaatin adını kirletiyorsun" diyerek tehdit etmiştir.

Evde kalmak zorunda olduğu için sesini çıkaramadığını, bir süre sonra S.B ile arkadaş olduklarını onun cemaatin iyi olmadığını söylemesi üzerine hiç kimseye haber vermeden cemaat evinden ayrılıp S.B'nin yanına yerleşmiştir.

Derya Kuşçu'nun babasını aradığını, annesiyle tartıştıklarını, cemaat evinde kaldıkları süre içinde ağızlarından kötü bir şey çıktığında evin ablası ve genel sorumlusu Derya Kuşçu'nun para cezası vermiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.264 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 57 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 957 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar