Ya Suada Sayın Topbaş?. Ya Suada!..

Kaçak inşaatlarını, hem de Boğaz'ın en görünen bölgesinde, Anayasa, Yasa, Kural tanımadan yapan, Reina'da inşa ettiği kaçak duvarın yıkılmasıyla, altında kalan üç kişinin...

Kaçak inşaatlarını, hem de Boğaz'ın en görünen bölgesinde, Anayasa, Yasa, Kural tanımadan yapan, Reina'da inşa ettiği kaçak duvarın yıkılmasıyla, altında kalan üç kişinin ölümüne sebep olan, açılan davadan tek gün tutuklu kalmadan kurtulan, bu arada, bir Yargıtay Yargıcına rüşvet verdiği iddiası ile bir davaya daha muhatap olan, yargıç tutuklanırken, gene bir gün bile gözaltında kalmadan sıyıran, Galatasaray'ın Adası'nı Suada yapan, Ada'yı, Anayasa'yı ihlal ederek büyüten, kapalı bölümlerini, Boğaziçi İmar Yasası'nı hiçe sayarak, milyonların gözü önünde kat kat büyüten, sözleşmesi bittiği halde, Derin Galatasaray'ın müdahalesiyle, Galatasaray Başkan ve Divan Başkanı'nın avukatlığında, eleştirilmesi dahi önlenerek, işgali hâlâ sürdüren bir adam var, bilirsiniz..
Mehmet Koçarslan!.
Bir terör saldırısına uğrayınca kapanan Reina'nın ne olacağı merak edilirken, Koçarslan namındaki bu zat son günlerde çevresine "Yakında yeniden açıyorum" diyordu.
Oysa Reina'nın mülkünü Ferit Şahenk almıştı. Şahenk, son yıllarda, kafe, bar, restoran, eğlence yeri işine girmişti ve Reina'yı kendisi işletmek üzere satın almıştı.
"Nerden çıktı şimdi, fuzuli işgalci, Boğaz Öngörünüm bölgesinde kaçak inşaatçı adamın, Reina'yı yeniden açması" derken ben, dün sabah gazetemi açtım ki, bir haber..
"Reina 45 dakikada yıkıldı!."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar