Yollarda devlet yok!..

Bu ülkede trafik kazalarında ölen ve yaralananların sayısı, dünya ülkelerine göre rekor.. Ama cumartesi ve pazar günleri Ankaraİstanbul yollarında gördüklerim ve yaşadıklarımdan sonra, verdiğimiz...

Bu ülkede trafik kazalarında ölen ve yaralananların sayısı, dünya ülkelerine göre rekor.. Ama cumartesi ve pazar günleri Ankaraİstanbul yollarında gördüklerim ve yaşadıklarımdan sonra, verdiğimiz telefatın bu rakamlarda olması bile mucize.. Gerçekten Allahın sevgili kulları olmalıyız.. Bizi demek Allah koruyor.. Devlet değil!.
Cumartesi sabahı TEM otoyoluyla Ankara'ya gittik Ercan'la.. Pazar öğleden sonra da döndük.. Gidiş de geliş de çok rahat, çok keyifli, çok eğlenceli olabilirdi, o harika otoyol, yurdumun harika manzaraları sayesinde..
Ne var ki o otoyolu, hayvanlara da açmışlar. Ne kural tanıyorlar, ne başkalarının haklarına saygıları var, ne de insanlıktan nasipleri..
Bu yüzden "Hayvan" diyorum ya onlara..
Hani her yıl ekranlarda izlersiniz.. İspanya Pamplona'da, öfkeli boğaları sokaklara salarlar.. Onlar insanlarla birlikte koşarken, önlerine geleni boynuzlarlar..
TEM yolu işte aynen o.. Bir yığın boğa da değil, deli dana arasında araba sürüyorsunuz, yüzlerce kilometre..
İşin feci tarafı ne biliyor musunuz?.
Gidiş dönüş, Ankara içi dahil 1000 (Bin) kilometre yaptık.. Bir, tek bir trafik ekibi, trafik kontrolü görmedik.. Ne otoyolda, ne Ankara yollarında..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar