Ayşe-Hıncal’ın “Aşk mı, Başarı mı” düellosu..

Sevgili Ayşe, dört ünlüye "Aşk mı, başarı mı" diye sormuş, hepsinden "Aşk" yanıtı alınca da fevkalade mutlu olmuştu. Aksi tezi savunan ben de Ayşe'yi düelloya davet etmiştim. Geçen pazartesi...

Sevgili Ayşe, dört ünlüye "Aşk mı, başarı mı" diye sormuş, hepsinden "Aşk" yanıtı alınca da fevkalade mutlu olmuştu. Aksi tezi savunan ben de Ayşe'yi düelloya davet etmiştim. Geçen pazartesi öğleden sonra geldi. Kayıt cihazını koydu ve düello başladı.. Böyle bir konu, taraflar da Ayşe ile ben olunca, lafı kısa tutamadık..
Bu hafta sizlere birinci bölüm.
Devamı haftaya pazara..

***
Hıncal Uluç: Hiç âşık oldun mu?
Ayşe Özyılmazel: Oldum ohoooo!...
H.U: Peki nasıl anlıyorsun âşık olduğunu?
A.Ö: Sabah uyanıyorum, o kişi aklımda, yemek yerken aklımda, işte aklımda, yolda aklımda, gece aklımda hatta rüyama bile giriyor.
Bir de çok mutlu hissediyorum, bambaşka.
Giyinmeler, süslenmeler, bir havalar, salak salak gülmeler...
H.U: Peki kaç kere oldun böyle?
A.Ö: 3-4.. Yani ben âşık olma konusuna açığım, bilirsiniz. Peki büyük aşktan mı bahsediyorsunuz, ona göre cevap vereyim.
H.U: Aşkın büyüğü küçüğü olmaz.
Hoşlanmalarla, sevmelerle karıştırmadan söyle.
A.Ö: Haa tamam, o zaman açıklıyorum; üç.
H.U: Fevkalade makul bir rakam.
A.Ö: Peki beş kere âşık oldum deseydim ne diyecektiniz, gönül bu ya.
H.U: Beş de olur.
A.O: Limit ne?
H.U: Oooo!. Yirmi kere deseydin, orada bu konuşma bitecekti. Bir defa şunu söyleyeyim, sen benim son aşkımsın, bir daha âşık olmayacağım diye bir şey yok dünyada. Ona katiyen inanmıyorum.
A.Ö: Gördüğünüz gibi ben de inanmıyorum. Peki neden?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar