Olmuyor Ahmet Hakan dostum.. Olmuyor!..

Ben "Dostum" demekte inat ve ısrar ediyorum ama Ahmet Hakan hâlâ ayni kanıda mı bilmiyorum.Sempati ve antipatilerimi zerre katmadan, lafı evirip çevirmeden yaptığım eleştiriler yüzünden selamı sabahı kesen o kadar...

Ben "Dostum" demekte inat ve ısrar ediyorum ama Ahmet Hakan hâlâ ayni kanıda mı bilmiyorum.
Sempati ve antipatilerimi zerre katmadan, lafı evirip çevirmeden yaptığım eleştiriler yüzünden selamı sabahı kesen o kadar çok dostum oldu ki..
İlkem hiç değişmez.
"Tabak sevdiği deriyi yerden yere vurur!."
Ahmet Hakan, Ana Haber sunuculuğuna başlayınca, ona yardımım olur, diye daha önce hiç izlemediğim Kanal D Ana Haberleri'ne evde olmasam da kaydedip bakmaya başladım.
Eleştirilerimi de yazdım..
Selam sabahın kesilmesi dışında pek bir tepki alamadım.
Bir Ana Haber sunucusunun en önemli özelliği inandırıcı olmasıdır. Bir insan yüz binlerce seyircinin gözünün içine bakarak, 15 dakikalık reklam arasına "Kısa" derse, inandırıcı olabilir mi?.
Ahmet inat ediyor.. "Bile bile yalan sana yakışmıyor" dediğimde "Efendim Ahmet'e yüklenme. Kanal öyle demesini istiyor" diye savunanlar oldu, köşelerinde.. O daha feci..
Kanal öyle istiyor diye herkesin bildiği yalanı bile bile söyleyen, "Patron öyle istiyor" diye de neler yazmaz, düşündünüz mü hiç?.
Ben çok okuduğum bir yazarın, hem de dostumun bu duruma düşmesini istemiyorum.
İkincisi.. Sevgili Ahmet, sunduğu ana haberlere kendi kişiliğini, kendi kimliğini katamadı.
Yazılarındaki zekâ, mizah, çarpıcı kısa yorumlar ekranda yok.. O zaman niye Ahmet Hakan?. Niye spikerlik eğitimi almış, Türkçeyi en güzel konuşan biri değil?.
Yazdıklarımın bir işe yaramadığını, tersine bir dost daha kaybettirdiğini görünce izlemez olmuştum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar