“Büyüleyici ülke Türkiye!..

"Dr. Galip Gürel sadece kendi büyüleyici ülkesi Türkiye'nin değil aynı zamanda tüm dünyanın da estetik diş hekimliğinin en önemli büyükelçisidir."Bu sözlerin sahibi, Amerikalı bir bilim adamı.. New...

"Dr. Galip Gürel sadece kendi büyüleyici ülkesi Türkiye'nin değil aynı zamanda tüm dünyanın da estetik diş hekimliğinin en önemli büyükelçisidir."
Bu sözlerin sahibi, Amerikalı bir bilim adamı.. New York Üniversitesi'nin önde gelen yöneticilerinden. Diş Hekimliği Fakültesi dekanı..
Sultanahmet meydanına gelip Ayasofya resmi çeken bir sıradan turist değil yani..
Bir Amerikalı, benim hele bugünlerde nasıl karamsar ülkeme bakıp "Büyüleyici ülke" diyor..
Güzelliğe bakar mısınız?.
Ülkemde ne güzellikler var, kaçından haberimiz oluyor.. "Kötü haber" vermek için yarışırken, güzellikler tavan yapmıyor, hatta hiçbir şey yapmıyor da ondan..
Dekan Dr. Charles N. Bertolami'ye bu sözleri söyleten kişi, bir Türk!.
Dünya çapında bir Diş Estetiği uzmanı Dr. Galip Gürel..
New York Üniversitesi tarafından iki senede bir dünyanın "En İyi Estetik Diş Hekimi"ne verilen "The Smigel" ödülünü ilk kez bir Türk diş hekimi kazandı, biliyor musunuz?.
Galip arkadaşım. Geçen hafta dişlerim için kliniğine uğramasam ve salonun köşesine koyduğu Oscar gibi ödülü görüp sormasam ben de bilemeyecektim
Smigel ödülü meğer Estetik Diş Hekimliğinin Oscar'ıymış.. İki yılda bir verilirmiş.
Ödül töreninde ilk sözü bu ödüle adı verilen, diş hekimliğinde estetiğin babası olarak bilinen Dr. Irwin Smigel almış.. Gururla okuyun şimdi dediklerini..
"Bu ödülün kendisini ve estetik diş hekimliği konusunda çalışmalarını uzun yıllardır büyük heyecan ve takdirle takip ettiğimiz, ulusal ve uluslararası çevrede ünü tüm dünyaya yayılmış, tüm zamanların en iyi estetik diş hekimliği klinisyenleri ve öğretmenlerinden Dr. Galip Gürel'e verilmesi öncelikle beni çok mutlu etti.
Kendisinin eğitim alanındaki yeniliğe olan değişmez bağlılığı, üniversite sonrası sürekli eğitim konusundaki çalışmaları, mükemmelliğin peşindeki sayısız diş hekimine ilham kaynağı oldu. Her verdiği konferansta tüm diş hekimlerine yepyeni vizyonlar açan, herkesi heyecanlandıran, mesleğimizin çıtasını her seferinde daha da yukarıya taşıyan çok özel birisi Dr. Gürel. Onun estetik diş hekimliğinin ve eğitiminin dünyadaki kalitesinin yükseltilmesinde gösterdiği öncü rolün hepimize örnek olması gerekir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar