Sen de mi beİN!. Ne umutlar vermiştin bize, oysa!..

beİN ülkemize LigTV'yi aratmak için geldiyse, bir diyeceğim yok.."beİN sports" yazıyor logolarında.. "Sporun içinde olun" demek.. Oysa, spordan başka her şeyin içindeler.. En başta da Fenerbahçe sanki.. "beİN FB" daha...

beİN ülkemize LigTV'yi aratmak için geldiyse, bir diyeceğim yok..
"beİN sports" yazıyor logolarında.. "Sporun içinde olun" demek.. Oysa, spordan başka her şeyin içindeler.. En başta da Fenerbahçe sanki.. "beİN FB" daha gerçekçi bir logo olur, bu görüntüleriyle..
Böyle diyorum çünkü, fanatik Fenerli Melih Şendil'i ekranın başına getirdiler. O Melih ki, saklamadığı fanatikliğini gözlere ve kulaklara soktuğu için kaç seyirciye, LigTV aboneliklerini iptal etmeyi geçin, Digi kutularını iade ettirmiş ve bu yüzden görüntüden kaçırılmıştı.
Şimdi her maç günü saatler öncesinden başlayarak ekranda ki, millet zaplasın başka kanala..
Yönettiği yayın da yayın olsa..
beİN Ceosu Al Obaidly dostumuz bir anket yaptırsa, kendi kurumunda bu yayınları izleyen bir, tek bir kişi var mı?.
Vazgeçtim.. Bana "İzlenmesi için" bir sebep göstersinler..
Yayıncılığın Y'si, programcılığın "P"si olmayınca, ilginçliğin de "İ"si yok tabii.
Bir de o en çok tepki alan fanatik masa başında..
Melih oturtuyor, ne diyeceklerini bu ülkede kimsenin merak etmediği, görenlerin birbirlerine "Bu kim" diye sordukları kişileri karşısına.. Konuş Allah konuş..
Bizde maç günleri bir saat falan evvelden toplanılır.. beİN'i denemek için haftalardır açıyorum, maç kanalını.. Salonda on, on beş kişi oluyoruz.. Yahu bir kişi de ekrana baksa.. Bir kişi de "Bak yahu ne diyor" dese..
Yahu bu milletin "Ahkâm" dinlemekten canı çıkmış.. Hadi Helenio Herrera mezarından kalkıp gelse "Bakalım ne diyor" dersin.. Bunların ne dediği kimin umurunda.. Saatlerce gevezelik kimin umurunda.. Ama "Gevezelik" bedava.. Uzatabildiğin kadar uzat. "Reklam" deyince cart diye kes.. Reklam arası bedava konuşma.. Bayılıyor kanallarımız buna..
Al sana hemen aklıma gelen program.. Bir Fener, Galatasaray, Beşiktaş üç büyüklerinin hangi ikisi oynuyorsa, derbide o gün, al Ömür Göksel (GS), Ercan Saatçi (FB), Neco (BJK) üçlüsünden ikisini.. Hem konuşsun, hem tartışsın, hem eski maçlardan anılarını anlatsalar.. Hem de kalkıp şarkılar söyleseler, izlenir mi, izlenmez mi?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar