Bir yol var

Taner Damcı benim diyabet doktorum.. Hani ilk bakışta insana güven verenlerden ki, iyileşmenin birinci şartı hastanın doktoruna inanmasıdır. Ondan evvelkini bir daha yüzünü görmemek üzere bırakıp...

Taner Damcı benim diyabet doktorum.. Hani ilk bakışta insana güven verenlerden ki, iyileşmenin birinci şartı hastanın doktoruna inanmasıdır. Ondan evvelkini bir daha yüzünü görmemek üzere bırakıp kaçmıştım. Taner Hoca'ya "Sonuna dek seninleyim" dedim. 3.5 yıl önce "Altı ay sonra kontrole geleceğim" diye söz verip ayrıldım. 3.5 sene sonra kapısını çaldım iyi mi?.
Kapıdan girdim..
Bıraktığımdan daha da çakı bir Taner Damcı..
"Hocam yahu" dedim.. "Bizim gençliğimizde Romanya'da Anna Aslan diye bir profesör vardı. Zenginler ona giderdi, gençleşmek için. Yıllar önce öldü. Sen kime gittin?.
Bu harika görünüşün sırrı ne?." Bir kitap uzattı!..
"Bir YOL var" Üzerindeki imza "Prof. Dr. Taner Damcı!." "Mindfulness/ Yaşam Biçimini Değiştirmek" diyor alt başlıkta.. Eve döner dönmez, "Giriş"i okumaya başladım.
Mindfulness, Farkındalık anlamına geliyordu.
Ona bu yolu açan, yaşam biçimini değiştirten ve bu kitabı yazdırtan, Güney Amerika'da bir Ultra Maratona katılmak için gittiği havaalanında tanıştığı "David" diye biri olmuş.
David hikayesini anlatmış Hocama.. Siz de tanışın David'le diye aynen naklediyorum..

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar