Birikmiş notlarla nalına, mıhına!..

Birikmiş notları ayıklayayım dedim gene..Baktım kıyamadığım bir sürü var.. "Tamam" dedim.. "Pazara yazarım, kısa kısa.. Nalından da seçerim, mıhından da.. Kolay okunur. Çeşit de keyif...

Birikmiş notları ayıklayayım dedim gene..
Baktım kıyamadığım bir sürü var.. "Tamam" dedim.. "Pazara yazarım, kısa kısa.. Nalından da seçerim, mıhından da.. Kolay okunur. Çeşit de keyif verir..
Buyrun bu pazar burdan yakın!.

***
En yenisi en başta..
Perşembe sabahı, Ahmet Hakan dostumu eleştirdim..
"Yalan olduğunu en başta kendin bildiğin şeyi yüz bin insanın gözünün içine bakarak söyleme" dedim. "Ana Haber sunucusu inandırıcı olmalıdır.
Yalan söylemez, hele reklam hiç yapmaz" dedim.
Perşembe akşamı Ahmet gene "Kısa bir ara" dedi. 15 dakika bekletti. Sonra geldi. "Bitti" dedi. Sonra da başlayacak dizinin reklamını yaparak kapattı, her gece olduğu gibi..
Pardon araya bir de "Hava durumu" sokarak, bu ülkenin, belki de dünyanın hava raporu okuyan ilk ana haber sunucusu unvanını elde etti.
Ben de ekrana doğru sordum..
"Orda havalar nasıl Ahmet!."
***
Canan Karatay olmasa benim medyam ne yapardı..
"Palmiye yağı" diye kırk yıldır pişirilen konu gene ortaya atılınca "Tek/ Baş/ Yegane/ Benzersiz/ Eşsiz/ Uzman" Canan Karatay her yerde göründü ve her şeyi yasakladı.
Şeker yasak, ekmek yasak yahu..
Tehdit de kanser!.
İnsan okumaktan nefret ediyor. O hale geldik..
***
Cengiz Kardeşim (Semercioğlu) "Geçen akşam Muazzez Abacı'nın okuduğu Sezen Aksu şarkılarını dinledim" diyor.
Bayılmış.. Ama o özel dinlemiş. Peki biz?.
"Muazzez Ersoy'dan Sezen şarkıları dinlemek için nisanı beklemek zorundasınız" diye bitiriyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar