İftihar et, Alp Yalman!..

Galatasaray'ı satanlar şimdi Florya ve Riva'yı da satacaklar.. Dursun Kardeşlerin iş başında kalmasının ve Galatasaray'ın son umudu iki varlığına satış izni almalarının sebebi sensin Alp Yalman!. Galatasaray...

Galatasaray'ı satanlar şimdi Florya ve Riva'yı da satacaklar.. Dursun Kardeşlerin iş başında kalmasının ve Galatasaray'ın son umudu iki varlığına satış izni almalarının sebebi sensin Alp Yalman!. Galatasaray Tarihinde anıt olan adını bunların kalkanı yaptın. 40 yıllık arkadaşını satma pahasına.. İftihar et..
Ya Galatasaray Futbol Şubesi'nin başına atadığın hem futbol hem de yöneticilik cahili adam!. Cüneyt Çakır için "Amip gibi kendini yiyip bitiriyor" diyen asıl tek hücreli, Galatasaray'ı çürütüyor. İftihar et!.
Takımın başında iki futbol zekâsızı da senin sayende var. Birini sene başından beri tüm rezilliklerini göre göre kabullenmeye ve desteklemeye devam ediyorsun.. Sen, Galatasaray'a en mükemmel, dünya çapında hocaları getiren Alp Yalman bu futbol zekâsızını kabullendin. Niye?. Yakın arkadaşını yanına "Antrenör" diye yerleştirmek için. O daha da büyük bir fiyasko iken.. Bile bile..
Bak sonunda "Aman bu hoca kalsın ki, Galatasaray batsın" diye göz boyayan skorlara alkış tutarak destek veren Fener medyası da artık dayanamadı. Bu hafta sonu, adam hakkında gerçekçi yazılar yazmak ve on para etmez olduğunu ilan etmek zorunda kaldılar. İftihar et!..
Tabii, ikinci ve üçüncü sırada sorumlular da var..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar