İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı göreve..

6222 sayılısı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Yasası hala yürürlükteyse Sayın İstanbul Başsavcısı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Adana...

6222 sayılısı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Yasası hala yürürlükteyse Sayın İstanbul Başsavcısı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Adana maçının arkasından yaptığı basın toplantısındaki sözleri hakkında soruşturma başlatarak lütfen görevinizi yapın..
Konuşma pek çok televizyonda (Ben NTV Spor'dan izledim) canlı yayınlandı..
Aziz Yıldırım, Türk Hakemlik Kurumunu en ağır şekilde eleştirdi.
Biz de eleştiriyoruz. Haklı olduğu yanlar var. Biz de söylüyoruz.
Konuşmasının ardından NTV Spor'da Rıdvan Dilmen de "Çok haklı olduğu noktalar var, ama sormak isterim, Fenerbahçe bu gece 3-2 kazansa, Aziz Bey bu konuşmayı yapar mıydı" dedi.
Futboldaki sistem itirazları için de "Bu kararlar alınırken niye ses çıkarmadı da, bugün konuşuyor" diye sordu..
Sizi ilgilendiren mesele bu değil, Sayın Savcı..
Mesele, Aziz Yıldırım bu konuşması ile, 6222 sayılı yasayı tanımadığını gösterdi ve yarın Saracoğlu Stadı ve Bağdat Caddesi'ni bir kere daha terör alanı yapabileceklerini ifade eden açık ve net tehditlerde bulundu..
"Bu gece bu stat dolu olsa, seyirci sahaya inerdi" dedi, Sayın Başsavcı!.
O stat dolu olduğu gece, sahaya inen seyircinin Bağdat Caddesi'nde çıkardığı olaylar mucize kabilinden can kayıpsız önlendi Sayın Savcı..
Günümüz gergin ortamında o gece tekrarlanırsa, sonuç ne olur, tahmin etmek zor değil.
..Ve düşünün "Bu gece bu stat dolu olsa, seyirci sahaya inerdi" sözleri, fanatik taraftar gurupları için ne anlama gelir?.
Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu ve onun Merkez Hakem Komitesi'nin içlerinde Fenerbahçe'nin olmadığı üç dört kulüple ortak çalıştığını, açıkça şike yaptığını da iddia etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar