“Bizi asla birbirimize düşüremeyecekler!.”

Dün sabah gazetemi kapıdan alıp, kahve masamın yanına yaydığımda gördüğüm manşet buydu...Ve de bana sorarsanız, o kanlı pazarın ertesi günü için atılacak en anlamlı...

Dün sabah gazetemi kapıdan alıp, kahve masamın yanına yaydığımda gördüğüm manşet buydu.
..Ve de bana sorarsanız, o kanlı pazarın ertesi günü için atılacak en anlamlı başlığı bulmuştu, gazeteyi hazırlayan editörlerimiz..
Terörün iki hedefi var..
Birincisi insanlarımızı korkutmak, ürkütmek, sindirmek..
Sokağa çıkmaz, alışveriş yapmaz, para harcamaz hale getirmek ve böylece bir taşla iki kuş vurmak.. Para harcamazsak, ekonomi sarsılır.. Sokaklar, alışveriş merkezleri, meydanlar boş olursa, insanların moralleri bozulur.
Ve bu bir kısır döngü yaratır. Moral bozuldukça, daha çok içimize kapanırız.
Maddi manevi daha kapandıkça moralimiz daha bozulur.. Daha bozulunca, daha da harcamaz oluruz.. Daha harcamaz olunca, ekonomi daha sarsılır. Ekonomi daha sarsılınca, moralimiz daha bozulur.
Daha kapanırız.. Daha kapanınca..
Bu böyle sürer gider.. Nereye kadar, tahmin edin..
İkinci hedefleri, alçakların.. Nüfusunun önemli bir bölümü Kürt, önemli bir bölümü Alevi olan ülkemizde din, ya da ırk kaynaklı iç savaş çıkarmak!.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu tehlikeleri gördüğü için, çok kısa bir süre önce "Ulusal Seferberlik" ilan etti..
Kendisinden başlayarak, herkesi, hepimizi kapsayan, hepimize görev veren bir seferberlik..
"Topyekun Seferberlik" derler bunun adına..
Psikolojik savaşı kazanmanın bilinen tek yoludur.. Herkese görev düşer Topyekun Seferberlik'te.. İstisnasız herkese..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar