Yokluklar içinde bir Galatasaray!..

Galatasaray'da Başkan yok.. Yani kâğıt üstünde var da, ülkenin gelmiş geçmiş en başarılı kulübünü yönetecek çapta biri yok.Galatasaray'da Futbol Şubesi'nin sorumlusu yönetici yok.....

Galatasaray'da Başkan yok.. Yani kâğıt üstünde var da, ülkenin gelmiş geçmiş en başarılı kulübünü yönetecek çapta biri yok.
Galatasaray'da Futbol Şubesi'nin sorumlusu yönetici yok.. Kâğıt üzerinde Başkan'ın kardeşi görünüyor. Ama o futboldan hiç anlamaz.. Bu yüzden yönetsin diye, arka arkaya iki seçim kaybeden Alp Yalman atandı. O da ortaya çıkmaz. Hayalet.. Koskoca Galatasaray da uzaktan kumanda ile yönetilmez. Ortada bir "Cisim" olsun diye, hayatı boyu bir kaç gün çanta taşımış olma dışında kulüple ve yöneticilikle ilgisi olmayan biri göstermelik kondu..
Galatasaray'da Teknik Yönetim de yok.. Hayat boyu alt yapıdan öte gitmemiş birine takım teslim edildi. Yanında futbolu bilen ve önündeki maçı okuyan bir yardımcısı vardı. Kovuldu. Galatasaray camiasının en antipatik adamı, o da zerre futbol bilmeyen birisi, sırf Alp Yalman'ın arkadaşı diye kulübeye yerleştirildi.
..Ve son lig maçında bir kere daha görüldü ki, Galatasaray'da "Taraftar" da yok..
Yıllar önce, Fenerli medyanın dolduruşuna gelerek, takımın kaptanı ve yıldızı Arda Turan'ı her maçta yuhalayarak kaçıran sözüm ona taraftar güruhu, bu defa da, bir başka yürekten Galatasaraylıyı, takımın hakem bitiş düdüğünü çalana dek yenilgiyi kabul etmeyen ateşçisi, en çok koşan, en çok savaşan, arkadaşlarını da coşturan, kendisine yapılan haince muamelelere rağmen, 18 senedir kulübünü terk etmeyip, gönderildiği zilletlerde dahi sabırla bekleyen, o tribününün toplamından daha Galatasaraylı, Sabri'yi ıslıklamaya başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar