2016’nın en iyi Galatasaray’ı!..

"Baykuşlar bu akşam susarlar" demişti, maç gecesi, Florya'daki Hayalet'in Galatasaray'ın başına bela ettiği Levent (Sen kimsin) adlı zat, Bursaspor maçından sonra.."Herkesi nasıl bilirsin" demiş eskiler.. Beynine...

"Baykuşlar bu akşam susarlar" demişti, maç gecesi, Florya'daki Hayalet'in Galatasaray'ın başına bela ettiği Levent (Sen kimsin) adlı zat, Bursaspor maçından sonra..
"Herkesi nasıl bilirsin" demiş eskiler.. Beynine bakılırsa, bizzat kendisi bir kuş türü de..
Galatasaray, Bursa önünde, 2016 yılının en güzel maçını oynadı.. Öyle oynadı ki, sadece eski hocası Hamzaoğlu'nun yönettiği Bursaspor'la birlikte, hakemi de yendi. Barış Şimşek nam zat Bursa'nın ofsayt golünü saydı. Ama yaptığı iki penaltıyı çalmadı, buna rağmen işi 3-1 bitirdi Galatasaray..
Sebep?. En iyi Hamzaoğlu anlamıştır sanırım..
Galatasaray'a iyi bir 11 yerleştirmiş ve takımı çok hızlı kanat akınlarıyla hücuma kaldırıp tutulmaz yapmıştı.
Sonra o takımı ve oyunu kendi bozdu. Galatasaray'ı bozdu ve yollandı.
Bursa maçında Galatasaray, Hamza'ya karşı, Hamza'nın futboluna döndü nihayet..
Alp Yalman'ın "Hayalet Yönetimi" Galatasaray'a en azından bir kadro istikrarı getirdi.
Fenerli medyanın bu istikrarı bozmak için tüm ısrarına rağmen, Galatasaray takımı bozacak rotasyonları yapmadı. Mesela Sabri'den vazgeçmedi. Mesela, yaptığı müthiş bireysel hatalar yüzünden her maçta rakibe tonla pozisyon veren, yenilen her golde mutlak payı olan Chedjau kadroya giremedi. Semih ve Serdar Aziz gibi iki milli stoperin kazanılmasında ısrar edildi.
Bursa maçında nihayet Yasin'in de kıymeti anlaşıldı.. Dahası Hamit'in 18'de olması gerektiği nihayet akıl edildi. Eden Riekerink değil tabii..
Dahası..
İşin arkasında kim var gerçekten bilmiyorum..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar