Namoğlu, bu ne rezalet!..

Merkez Hakem Komitesi Başkanı sevgili dostum Yusuf Namoğlu da tanıyamaz hale geldiklerim arasında.. Parlak hakemdi. Daha sonra hakemleri, hele de Beşiktaş Belediyesi'ni olağanüstü yönetti. Bugün ilçe sokaklarında Namoğlu...

Merkez Hakem Komitesi Başkanı sevgili dostum Yusuf Namoğlu da tanıyamaz hale geldiklerim arasında.. Parlak hakemdi. Daha sonra hakemleri, hele de Beşiktaş Belediyesi'ni olağanüstü yönetti. Bugün ilçe sokaklarında Namoğlu izini, imzasını görmeden dolaşamazsınız.. Hele de mahalle aralarına kazandırdığı parklar.. Anneler çocuklarını alıp hemen kapı önüne iner gibi parka gitsinler, komşularıyla vakit geçirsinler diye..
O Yusuf Namoğlu, Merkez Hakem Komitesi Başkanı olduğu zaman ne kadar umutlanmıştım.. Hem de çok kısa bir süre sonra "Namoğlu, bu ne rezalet" diyeceğim aklımdan geçmezdi..
Ama bugün durum aynen öyle.. Hemen her hafta, hemen her maçta bir hakem rezaleti izliyoruz. Namoğlu'ndan gık yok.. Tersine, o rezaletleri yaratanları ertesi hafta hem de en önemli maçta görevlendirip ödüllendiriyor..
Örnek mi?.
Tonla..
İşte Cüneyt Çakır!.
Dünya çapında bir hakem dışarda.. Ama içerde "Eyyamcılar Kralı!." Genç hakemlere "Bu ülkede her ay, hakemlikten nasıl onbinlerce lira kazanmaya devam edilir" konulu dersler veriyor, her maçında.
İki örnek vereyim..
Fenerbahçe- Galatasaray maçında, Serdar Aziz, hem de nasıl yaka paça indirildi. Fener medyası "es" geçti tabii..
Ödül diye bir derbi daha verildi. Beşiktaş- Başakşehir. Orda bir Başakşehir golünü hem de 88'inci dakikada iptal etti ki, akıl almaz. Bir tek Erman Toroğlu, gerçeği ortaya koyan soruyu sordu.. "O golü, Fener, Galatasaray, Beşiktaş atsa iptal eder miydin, Cüneyt?."
Yan yana koşan iki adam. Mossoro Oğuzhan'ın yanından hızla geçiyor. Oğuzhan kendini yere bırakıyor. Cüneyt, pozisyonun içinde..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar