Antrenör?. Evet!.. Teknik Direktör?. Sıfır!.

18 Ekim 2016, Salı Antrenör?. Evet!.. Teknik Direktör?. Sıfır!.Hıncal'ın YeriHINCAL ULUÇAntrenör?. Evet!.. Teknik Direktör?. Sıfır!.paylaştweetlepaylaşSİTENE EKLEYORUM YAPyazdırArkadaşına...


18 Ekim 2016, Salı Antrenör?. Evet!.. Teknik Direktör?. Sıfır!.
Hıncal'ın Yeri
HINCAL ULUÇ
Antrenör?. Evet!.. Teknik Direktör?. Sıfır!.
paylaş
tweetle
paylaş
SİTENE EKLE
YORUM YAP
yazdır
Arkadaşına Gönder
Yükleniyor...
Galatasaray'ın antrenörü var, Teknik Direktörü yok.. Nerdeyse 20 yılı bulan teknik adamlık hayatında, bir tek Teknik Direktörlük başarısı olmayan Riekerink'le bu Galatasaray yürümez." İşte ligin ilk 7 haftası sonunda verdiğim kesin karar bu..
Ankara'da 5 yıl sonra kazanılan ilk Gençlerbirliği maçı sebep oldu, kanımın kesinleşmesine üstelik.
Bu ülkede spor yazılarının yüzde 90'ı skora göre yazılır.
Bu yüzden boş verin maçın ardından yazılan, söylenenleri..

***
Rikerink'in yaptığı tek doğru şey var.. Sahaya belli bir oyun taktiği ile giderek oturan bir takım çıkarmak.. Bu da onun fikri değil, bana tam tersini söyleyerek (Niye bu yalana baş vurdun Alp) Florya'nın başına geçen Alp Yalman'ın baskısı olmalı..
Gençler maçında, sahaya Podolski değil, Josue ile çıkması doğruydu, bu sebepten.
Kafasındaki (Ya da Alp'in kafasındaki) oturmuş 11'de Sneijder sakat olunca, onun yerine oynayacak kişi, o tür bir oyuncu olmalıydı.
Josue, ya da Hamit..
Diyeceksiniz ki, "Sneijder'in sakatlandığı maçta, yerine Podolski'yi almadı mı?. Maçı da öyle kazanmadı mı?." Ama o değişiklik sırasında Galatasaray mağlup durumdaydı ve riskleri göze almak zorundaydı. "Ya tutarsa.." Tuttu da.. Oysa bu defa deplasmanda, zorlu bir rakiple maça çıkıyordu. İdeal 11'ini bozmadan, sakatın yerine, yedeğini aldı, o kadar..
Podolski, Sneijder'in değil, Yasin, Eren ve Bruma'nın yedeğiydi, Sinan Gümüş gibi..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 353 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar