Dünyanın en iyi golf kulüpleri..

15 Ekim 2016, Cumartesi Dünyanın en iyi golf kulüpleri..Hıncal'ın YeriHINCAL ULUÇDünyanın en iyi golf kulüpleri..paylaştweetlepaylaşSİTENE EKLEYORUM YAPyazdırArkadaşına GönderYükleniyor...Antalya Belek'ten...


15 Ekim 2016, Cumartesi Dünyanın en iyi golf kulüpleri..
Hıncal'ın Yeri
HINCAL ULUÇ
Dünyanın en iyi golf kulüpleri..
paylaş
tweetle
paylaş
SİTENE EKLE
YORUM YAP
yazdır
Arkadaşına Gönder
Yükleniyor...
Antalya Belek'ten başlayarak Kaya Otelleri'ni ülkemize kazandıran, yaz, kış, termal ve kongre turizminde büyük hizmetler veren Burhanettin Kaya yakın dostlarımdandır..
Yıllar önce, aile ve geniş bir aile gurubu ile orada kalırken, tipik bir Anadolu çocuğu (Erzurumlu'dur) Burhan Bey de aramıza katıldı. Pek tatil yapmaz, işten işe koşar durur..
Bu, onun için çok uzun tatilin sebebini anladım.. Kaya Belek Otel ve Tatil Köyü'ne bir de golf kulübü ekliyordu Burhan Bey.. Yöredeki ilklerden..
"Turizm sezonunu 12 aya çıkarmanın yolunun Golf 'den geçtiğinin farkına varmıştı. Kahvaltıyı beraber yapardık, Burhan Bey, çizmeleri çeker arabasına atlar giderdi.. Golf parkuru ve kulübünün inşaatına gidermiş.. Bir gün arkasından gittim.. Cennet gibi bir koru.. Arada delikler..
Deliklerin etrafında dünyanın en güzel, ama en pahalı çimleri.. Baktım Burhan Bey elinde hortum ağaçları, fidanları suluyor..
O sırada Milliyet Gazetesi, kampanya yapıyordu..
"Antalya'da golf kulübü yapmak uğruna, yeşile kıyılıyor" diye.. Sabah'taki köşemde nasıl dalga geçmiştim o kampanya ile..
Golf yeşil demekti bir defa.. Hem de en iyi bakılan yeşil.. Dünyanın en güzel ağaçları ve dünyanın en güzel çimleri..
Milliyet'in "Kıyılıyor" dediği resimde, ilkokul coğrafyasında öğretilen Akdeniz bitki örtüsü makiler vardı.. Çalılar yani!.
12 ay turizmin ülkeye neler kazandıracağını zerre düşünmeden, golf kulübü ile tatil köyü patronunun kazanacağına odaklanmış "Üç kuruş için yeşile kıyan kahrolası patronlar" edebiyatı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar