İşte Baro Başkanı ve işte etkisi!.

Dün benim yazım vardı ana gazetede "Baro Başkanı olmuş ama hukukçu olamamış" diyen.. Günaydın ekimizde de, "Bugüne kadar sustum, ama madem Türkiye Barolar Birliği Başkanı da konuştu ve '22.5 yıl...

Dün benim yazım vardı ana gazetede "Baro Başkanı olmuş ama hukukçu olamamış" diyen.. Günaydın ekimizde de, "Bugüne kadar sustum, ama madem Türkiye Barolar Birliği Başkanı da konuştu ve '22.5 yıl yatmalıydı' dedi, artık emin olduğum için yazıyorum.
Rüzgar Çetin 22.5 yıla mahkum olmalıydı" diyordu, Yüksel Aytuğ kardeşim..
Adamın makamının etkisine bakar mısınız?. Yüksel gibi deneyimli bir gazeteciyi kandırıyorsa oturduğu koltuk, o yayını izleyen sıradan milyonla vatandaş ne düşünür peki?.
Efendim kanunda boşluk yokmuş.
Suç Sinan'ın oğlunu tahliye eden yargıçta imiş..
Bunca mahalle baskısına, yazılı, görüntülü tüm medyanın cehennemi yüklenmesine rağmen, o yargıç o tahliye kararını nasıl (!) vermiş, anlayın artık. Sinan'ın da çok zengin olduğunu unutmayın ha!.. (Bilen bilmeyen öyle yazıyor ya!.) Şimdi bak Sevgili Yüksel ve onun gibi, Baro Başkanı unvanına kananlar?.
Adalet devletin temelidir. O temelin sağlam olması, Adalet'in eşit uygulanmasıyla mümkündür.
Bu yüzden Adalet'i simgeleyen heykelin gözleri bağlıdır. Önüne getirileni görmez!.
Öyle mi oldu bu davada?.
Öyle mi oluyor ülkemde..
Baro Başkanı Hukukçu olsa, önce onu koyardı ortaya..
İşte örnek.. Benzeri on binlerce ölümlü kaza yapan ilk celsede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, asıl suçu Sinan Çetin'in oğlu olmak olan Rüzgar, karara kadar tutuklu yargılandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar