Teşekkürler Folkart!. İzmirim ve Türkiyem için!.

Bu bulutlu, bazısı hatta kapkara günlerde içimizi aydınlatan güneşli günler ve saatlere öyle ihtiyacımız var ki!.İğrenç, hain, aşağılık teröre mağlup olmadığımızı...

Bu bulutlu, bazısı hatta kapkara günlerde içimizi aydınlatan güneşli günler ve saatlere öyle ihtiyacımız var ki!.
İğrenç, hain, aşağılık teröre mağlup olmadığımızı göstermemiz, onların istediği panik, bezginlik ve umutsuzluk havasına girmemiz lazım bir..
Nerdeyse her gün kanayan kalbimiz, buruk içimize bir nefes aldırmak için, havamızı değiştirecek fırsatları kullanmamız, yaşamın devam ettiğini, hem kendimize, hem ele güne, hem de o yaşamı değiştirmek isteyen sebepleri ve kimlikleri değişik, ama amaçları ayni mahluklara göstermemiz gerek, iki..
İşte günlerden beri ekranlarda dönen "85. İzmir Fuarı'na Davet" reklamlarıyla Folkart bunu yapıyor.
Folkart bu ülke insanlarından kazandığını bu ülke insanlarına geri vermeyi düşünen ve tıpkı Enka gibi, Eczacıbaşı gibi bu işi spor ve sanatla yapan İzmir merkezli bir firma..
İzmir'in nerdeyse kanlı rakipleri Göztepe ve Karşıyaka'nın ikisine birden göğüs reklamı vererek bir mucize yaratmışlardı.
Şimdi, Kültüre sponsor oldular..
Karanlık günlerin, ışığı, aydınlaştırıcı, birleştiricisi Kültür ve Sanata, İzmir'e, Türkiye'ye kucak açtılar.
Folkart Kültür Sanat ve Basın Danışmanlığına gelen sevgili kardeşim Ünal Ersözlü'den gelen nerdeyse küçük bir kitapçık şeklindeki "Fuar Programı"nı nasıl keyifle inceledim.
Benim Modern Folk Üçlüsü menecerliği yaptığım 60 ve 70'li yıllarda İzmir Fuar'ı Türkiye'nin en büyük eğlence panayırı idi.. Herkes ama herkes gelirdi Fuar'a.. O fuarı öldürdüler, bitirdiler..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar