Ultra Çete’nin mahlukları orada!..

Serhat Ulueren Vatan'da "Utanç Gecesi" başlığı altında yazmış.. "İnanın içimden, sizin topunuzun da, başkanınızın da, seyircinizin de Allah belasını versin, demek geliyor.."Onun demediğini ben diyorum...

Serhat Ulueren Vatan'da "Utanç Gecesi" başlığı altında yazmış.. "İnanın içimden, sizin topunuzun da, başkanınızın da, seyircinizin de Allah belasını versin, demek geliyor.."
Onun demediğini ben diyorum işte..
Allah belanızı versin!.
Bu kadar iğrenç bir taraftar, bu kadar iğrenç bir seyirci görülmüş müdür?.
Yahu memleketin haline bak!. Bir birlik, beraberlik, kardeşlik ruhu, 7 Ağustos'tan beri, Yenikapı'dan yurda, dünyaya, Türklerin yaşadığı her kıtaya yayılmış.. Bu hava içinde Kulüpler Birliği de Türkiye'in utancı, insan haklarını tepeden tırnağa ihlal eden "Deplasman Yasağı"nı kaldırmış..
Sen diyorsun ki "İnsan hakları insanlar içindir. Oysa biz insan değiliz.. Bize hak, özgürlük lüks.. Bize 'Hayvan' muamelesine devam edin..
80'li yıllardı, o zaman yazdığım Cumhuriyet'te "Hayvanlar" başlığını attığımda.. Galatasaray'ı sonunda Avrupa Süper Kupası'na taşıyacak, Türkiye'yi Dünya Üçüncülüğüne ulaştıracak atılımı yapan Derwall'i, kendi hocalarını taşlamışlardı o hayvanlar, çünkü..
..Ve hiç bitmediler.. Takım kaptanları Arda'yı yuhaladılar.. Ülkeden kaçırdılar.. Takım kaptanları Sabri'yi ıslıkladılar.. Kendi futbolcularını yok etmekte üstlerine yoktu. Umut'u, o fedakar, o candan, o her oynadığı maçta yırtınan Umut'u bitirdiler..
Maça sırf kendi zevklerini tatmin etmeye, mastürbasyon yapmaya gelen bu mahluklar için, "Keyif" birine sövmekti. Rakip, kendileri fark etmez. Hep sövecek birini buldular ve toplu halde dövdüler. Amigoları sövdürdü, toplu..
Yönetim seyretti. "Bana sövmesinler de" diyen başkanlar ödün üstüne ödün verdi..
Maçı izlerken gözlerime inanamadım..
O meşaleler maça niye girdi?. Hangi hayvanca duygu ile o "Yasak" maddeler yakıldı ve Muslera'nın hem de üzerine atıldı?. Hem de iki defa.. İkincisinde Muslera dayanamadı, direkleri tekmeledi. Kramponları kırıldı. Ayağı da kırılabilirdi.
Şimdi bu Ultra mahluklara 79 milyonluk Türkiye mahkum olacak ve o yüz karası, o utanç "Deplasman Yasağı"nı geri mi getirecek?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar