O gece “İş başında gazeteci” olmak!..

Pazar günü öğleden sonra, CNNTurk'ün konuğu olan Sevgili Kardeşim Hasan Bülent Kahraman, "Dışta büyük bir radikal dönüş yapan Türkiye'nin, bu dönüşü içerde tamamlayacağına...

Pazar günü öğleden sonra, CNNTurk'ün konuğu olan Sevgili Kardeşim Hasan Bülent Kahraman, "Dışta büyük bir radikal dönüş yapan Türkiye'nin, bu dönüşü içerde tamamlayacağına inanıyordum.
Dün gece ve bugün olanların bu dönüşü hızlandıracağını düşünüyorum" deyince, ekrana uzanıp kucaklamak istedim dostumu.. Hayır, aynen benim gibi düşündüğü için değil, bu ülkede bir toplum kanaat lideri, bir kamuoyu yaratıcısı, bir bilim adamı olarak, bir duygunun, temenninin ötesinde, sosyal ve psikolojik bilimselliğe dayanarak konuştuğu için..
"Türkiye'yi artık daha güzel günler bekliyor" sözünü, vatandaş Hıncal değil, gene kendi ifadesi ile 60 yılını darbeler ve darbe teşebbüsleri içinde geçirmiş bir bilim adamıydı bu analizi yapan..
CNNTurk'te Hasan Bülent'le konuşmayı yapan arkadaşımız, uzun söyleşiyi bağladı..
"Son olarak, 15-16 Temmuz gecesinin medyası ile ilgili yorumunuzu alalım.." Hasan Bülent cevap verdi..
"Medya yorumun ötesinde. Medyasız demokrasi olmaz. 15 Temmuz gecesi Türkiye bunu öğrendi.." Gerçekten de öyle, sevgili okurlar..
O geceyi yaratan çılgınların başarıya ulaşmalarını önleyenlerin başında medya vardı..
En önemli an, Cumhurbaşkanı'nın görüntülü olarak CNNTurk ekranlarına çıkıp halkı meydanlarda toplanmaya ve direnmeye çağırmasıydı. İngiliz, Amerikan, Fransız, Alman, dünyanın en önemli gazetelerinin hemen hepsi "Kırılma noktası" olarak, bu konuşmanın yayınlanmasını gösterdiler..
Darbeci çılgınları medyanın engellediğini yazdılar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar