Bir harika Özdemir Erdoğan!.. Bir unutulmaz gece!..

Son günlerin, haftaların, ayların değil, hatta yılların en keyifli gecesini yaşadım, Uniq Bahçesi'nde.. Ayazağa..Volkswagen Arena'nın orası..Önce şunu söyleyeyim..İstanbul Ana Kent Belediyesi Rumeli Hisarı...

Son günlerin, haftaların, ayların değil, hatta yılların en keyifli gecesini yaşadım, Uniq Bahçesi'nde.. Ayazağa..
Volkswagen Arena'nın orası..
Önce şunu söyleyeyim..
İstanbul Ana Kent Belediyesi Rumeli Hisarı Konser alanına kıydığından bu yana, İstanbul ilk defa bu kadar harika bir açık hava konser alanı kazandı..
Dünya şirini bir bahçe.. Çepçevre yemyeşil ağaçlar, sarmaşıklar.. İster yere atılmış minderler, ister sandalyelerde oturarak izleyin, etrafınızda kelebekler uçuşurken.. Yani nasıl doğal bir güzellik dekor oluyor, müziğe..
Bahçeye girince, 1982'ye döndüm..
Dünya Kupası için İspanya'da, Madrid'deyiz.. Boş günlerde müthiş kültür sanat geceleri organize ediyor, İspanyollar.. O gece, Atletico Madrid'in Calderon stadında Dean Martin vardı.. Madrid Üniversitesi bahçesinde de, yeni yeni adını duyurmaya başlayan tenor Placido Domingo.. Uzun uzun düşünüp, Placido'yu seçtim.. "Benimle kim gelir" dedim.. Bir Gökçe çıktı.. Atilla Gökçe.. Gittik.. Bahçe uçsuz bucaksız..
Ertesi gün gazetede okudum..100 bin kişi varmış.. Biz en öndeyiz..
Harika bir konser verdi, Placido..
Kendimden geçmiş dinliyorum.. Atilla dürttü.. "Hıncal Ağbi!.. Dön bir de arkana bak!.."
Bahçenin uçsuz bucaksız karanlığı içinde 100 bin çakmak gördüm havada, Placido'nun söylediği valsle sallanan.. Açık Hava Konserlerinde çakmak sallamak ordan dünyaya yayıldı işte..
Şimdi cep telefonu sallıyorlar..
Mustafa Oğuz.. Necati Akpınar!..
Uniq ile temasa geçin.. İşte yeni Hisar.. İşte yeni Kuruçeşme Arena..
Doldurun yaz gecelerini.. Trafik sorunu yok.. Otopark sorunu yok.. Bahçe yolunda birbirinden güzel restoranlar, kafeler var.. Erken gel. Otur dostlarınla oralara.. Sonra saati gelince bahçeye yürü..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar