Kötü forma.. Kötü takım.. Kötü futbol.. İyi sonuç!..

"Kötü"lere itirazınız olduğunu sanmıyorum. Peki sonuç neden iyi derseniz?. O oyunla fark yiyebilirdik Hırvatlar'dan.. Direkler önledi.. Volkan Babacan önledi.. Adamların bitirişteki beceriksizlikleri önledi ve 1-0' la...

"Kötü"lere itirazınız olduğunu sanmıyorum. Peki sonuç neden iyi derseniz?. O oyunla fark yiyebilirdik Hırvatlar'dan.. Direkler önledi.. Volkan Babacan önledi.. Adamların bitirişteki beceriksizlikleri önledi ve 1-0' la kurtulduk.
Peki 1-0 niye iyi sonuç?.
Altı gurup var.. Dört tanesinin üçüncüleri de guruplardan çıkacak. İki üçüncü elenecek sadece.. O zaman averaj önem kazanıyor.. O zaman beş yiyebileceğimiz maçtan tek farklı yenilgi ile çıkmak, "İyi" oluyor..

***
Şöyle de diyebilirdim başlıkta..
"Ozan inadının ilk taksitini ödedik.."
Fatih Terim'in sırf Ozan'ı, tüm sene kenarda bekleyip şişmanlayan Ozan'ı ille de oynatmak için takımla oynadığını hep yazdım.. Hazırlık maçlarının hepsinin ardından altını çizdim.. "Ozan'a orta sahada yer açmak için, Avrupa'nın en iyi ön liberolarından birini ziyan edip, kötü bir stoper kazanma peşindeyiz" diye.. Sonunda kadroya bile alınmayan Gökhan Töre yüzünden Ömer Toprak gibi bir stoperi çağırmamanın, Yalçın'ı hiç düşünmemenin ardında da ayni sebep mi var acaba?. Elde Ömer/ Hakan tandemi varken Topal oraya çekilemez. Topal geriye çekilmeyince de ön liberoda rakipsiz. O zaman hadi Ozan'a yer bulun bakalım..
Tüm hazırlık maçlarında tüm rakipler orta sahamızı güle oynaya geçtiler.. Hırvatlar da öyle geçti.. Niye geçmesin ki?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar