Ağzın bir dursun, Özbek!..

İnsanlar kulüp başkanı olunca ağız ameli oluyorlar herhalde.. Nerde bir mikrofon, kamera görseler "Car car.. Car car!.."Yahu bi sus.. Bi kapa ağzını.. Bi konuşma ki, konuşman kıymetli olsun..Ama adamın kulüp...

İnsanlar kulüp başkanı olunca ağız ameli oluyorlar herhalde.. Nerde bir mikrofon, kamera görseler "Car car.. Car car!.."
Yahu bi sus.. Bi kapa ağzını.. Bi konuşma ki, konuşman kıymetli olsun..
Ama adamın kulüp başkanı olma sebebi, gazete manşetlerinde televizyonlarında kendini seyretmek.. Onun için de durmadan konuşması lazım..
Başkanların en yenisi Dursun Özbek.. Düne kadar, sokakta görseniz tanımazdınız.. Galatasaray'a başkan olduğundan beri, gazetelerde adının, resminin olmadığı gün var mı?.
Öyle tatmin oluyor zahir..
Alp Yalman'ın, Galatasaray A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliği üzerinden futbol şubesinin başına geleceğine dair haberleri okuyunca 40 yıllık dostumu aradım..
"Böyle bir şey var mı?."
"Başkan aradı, teklif etti.. Ama koşullar çok zor.."
"Sen zor günlerin adamısın, bir" dedim.. "Galatasaray sana ihtiyaç duyunca, makam, mevki düşünmeden koşarsın, iki.. Kabul etmek zorundasın.."
Ertesi gün gazetelerde okudum. Alp, Dursun Özbek'le el sıkışmış..
Peki o gün bugündür, Alp'in ağzından satır okudunuz mu?. "El sıkıştı" diye yazan gazeteler dahil, birisi Alp'i bulup konuştu mu?.
Ne gezer!.. Her gün gene Dursun manşette.. Car car da, car car!..
Bu koşullarda Alp görev kabul ederse, onun aklına şaşarım..
Yahu eğer Galatasaray futbol şubesini yenilenen şekli ile, Alp Yalman başta Galatasaray A.Ş. yönetecekse, Dursun Özbek dünkü Sabah'a nasıl oluyor da manşet oluyor?.
Sabah Spor haftalardır, Lucescu nam, ülkeme hakaret eden adamın pazarlaması için görevli gibi yayın yapıyor. Lucescu'suz sayfamız yok.. Dün açtım, manşet!.
"Dursun Özbek, Sabah'ın günler önce duyurduğu gelişmeyi doğruladı/ Lucescu'yu bekliyoruz."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar